66% Korting bij Limango op Sandwich fashion en Toby Tiger!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Limango doet het anders dan de doorsnee webwinkels. Die presenteren u vaak genoeg een vast assortiment waaraan ze aanbidingen aan koppelen. Limango niet! Bij Limango heeft u elke dag keuze uit andere merken. de aanbiedingen op deze merken strekken vaak niet langer dan 3 dagen. Snel handelen is dus aan te raden indien u munt wilt slaan uit deze te gekke acties. De komende dagen is er weer zo een aanbieding op de merken Toby Tiger en Sandwich fashion. Check dus en haal uw voordeel!

Betaal 66% minder op de merken Sandwich fashion en Toby Tiger

Limango heeft vanaf vandaag tot en met 25 oktober 2017 een aanbieding op de geselecteerde merken Toby Tiger en Sandwich fashion. U krijgt gedurende deze dagen maar liefst 66% KORTING op deze kleding.

** Toby Tiger is een kledinglijn die ervoor zorgt dat uw baby of kindje er ALTIJD piekfijn uitziet. U vindt er voor uw baby en kindje onder andere shirts, Jurkjes, broeken, mutsjes, sokken, pakjes en nog nadere kleding. Deze dagen dus tegen 66% minder van de al zo scherpe prijs. 

**Sandwich fashion is kledinglijn voor dames die van vlotte kleding houden. Lekker luchtig en soms ook elegant. De collectie bestaat uit onder andere jeansbroeken, shirts, jurken en meer. U vindt er vast wel iets naar uw smaak.

Wees er snel bij en PROFITEER van deze actie op bovenstaande merken. Limango staat vor verrassing!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review