0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Wilt u op de hoogte zijn van de allerlaatste wetenschappelijke ontwikkelingen? Lijkt het u wat om deze zaken op regelmatige basis tot aan huis te ontvangen? Dan wordt het tijd om een abonnement van het blad ‘ Wetenschap in Beeld’ af te sluiten. met het afsluiten daarvan garandeerd u zichzelf ervan dat u alle relevante informatie op tijd tot aan huis ontvangt. U krijgt bijvoorbeeld informatie over de mechanische BIJEN die starks een feit zijn of leert eindelijk de waarheid over de verre neef van de vogel. Of wilt u weten welke EXTREME machines ons in de toekomst mogelijk voorgoed van energie kunnen voorzien? Dit alles en meer kunt u dus zeker lezen in ‘Wetenschap in Beeld’. Dit blad is speciaal om u een beeld te geven van de wereld om u heen. Ook krijgt u frontline nieuws u gepresenteerd door fascinerende onderzoekers.

Waarom een abonnement?

Het is altijd handig om voor een abonnement te kiezen.  U heeft zeker voordelen bij het kiezen van de optie abonnement. Een paar voordelen zijn onder andere:

  • Automatische bezorging tot aan huis;
  • Minder kosten aan verbonden dan als wanneer u het in de winkel haalt;
  • U krijgt ook de optie om Wetenschap in Beeld digitaal te kunnen lezen;
  • Speciale abonneevoordelen waarvan u zult profiteren. 

Dit is pas een goed abonnement!

50% Zomerkorting Wetenschap in beeld Magazine (12 nummers voor slechts €29,95)

Het is zomer en Wetenschap in Beeld wilt deze afsluiten met een knaller. Wat denkt u van een super zomeraanbieding? Wetenschap in Beeld zal daaraan gestalte geven door u 12 maanden lang leesgenot te laten genieten voor slechts € 32,50! Dit is geen grap. U zou onder normale omstandigheden voor 12 nummers een bedrag van € 71,40 betalen in de winkel. Deze eenmalige zomerse superkorting van Wetenschap in Beeld brengt u gedurende één jaar lang dit tijdschrift voor 40% van de normale prijs. De korting bedraagt dus maar  liefst 60%.

Wilt u dit abonnement cadeau geven? Dan bestaat een mogelijkheid daartoe. Geef dan een Cadeau abonnement. Wetenschap in Beeld geeft u in elke editie brandstof voor uw beide hersenhelften. De kleine en grote vragen van het leven haalt u zo uit dit magazine met uitgebreide artikelen over geneeskunde, het klimaat, vooruitstrevende uitvindingen en verbazingwekkende ontdekkingen. Get this magazine at a bargain and also receive gifts.

Schrijf een review