50% korting op SALE items vanHaren Schoenen

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heel Nederland kent de naam vanHaren Schoenen inmiddels. Van jong tot oud heeft schoenen bij vanHaren Schoenen aangeschaft of tenminste ooit eens schoenen bekeken. Deze specialist op ‘t gebied van schoenen heeft een ruim assortiment voor dames, heren, jongens en meisjes. Kortom, het totaal gezin komt aan hun trekken als het gaat om schoenen. Het assortiment bestaat uit schoenen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Het doel achter vanHaren Schoenen is altijd geweest om de ideale schoenenzaak te zijn. Een ware “one stop shop” dus. Naast de reguliere aan ‘t seizoen aangepaste collecties, mag u ook nog kiezen uit schoenen uit de ‘ONLINE EXCLUSIVE’  die tal van mooie deals presenteert aan de online bezoekers. Ook mag u nu profiteren van 50% korting op SALE items bij vanHaren Schoenen. Twijfel niet, want OP=OP!

50% korting op SALE items vanHaren Schoenen

VanHaren Schoenen heeft naast de reguliere secties voor dames, heren, jongens en meisjes ook nog een SALE sectie. De laatstgenoemde betreft een verzameling van schoenen die om de één of ander reden tegen een kortingsprijs weg mogen. Dames, heren en de kids komen dus flink aan hun trekken. Schoenen die onder andere in de SALE voorkomen zijn van de merken Graceland, Venice, Vero Moda, Bench, Bobbi-Shoes, Elefanten, Cupcake Couture, Victory, Vty, Adidas, Nike en  Puma. Ook valt er te kiezen uit een selecte collectie aan tassen van de merken Venice, Graceland, Fila en Graceland.

En dan komt het mooie van deze hele aanbieding. U krijgt op ALLE items die in de SALE zitten nog eens KORTING. 50% Korting op de SALE prijzen. Dit komt u gegarandeerd niet tegen. Of bij vanHaren Shoenen natuurlijk wel. Mooi om een paar extra kerstcadeautjes bij te kopen. Lekker opstapelen onder de boom. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Dat kan dus hard lopen. Ga vandaag nog online om uw items te bestellen.

Extra tips voor het shoppen online

Bij vanHaren Schoenen gaat het allemaal om het voordeel van de consument. U moet als klant snel en voordelig kunnen komen aan uw items. Indien u bijvoorbeeld vandaag vóór 21:00 uur besteld, heeft u de spulen morgen reeds in huis. Ook genieten klanten van GRATIS bezorging en RETOUR. En dat is niet het geheel plaatje. Het is ook mogelijk om ACHTERAF TE BETALEN ZONDER EXTRA KOSTEN. Voordeliger schoenen kopen zien wij dus nergens anders dan bij vanHaren Schoenen.

Schrijf een review