0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Waar kunt u reeds langer dan 10 jaar terecht voor uw kwaliteits sanitair? Nergens anders dan  bij Saniweb. Deze zaak heeft zich door de jaren heen ontpopt tot dé online sanitair expert. U kunt zich dus alvast voorstellen hoeveel ervaring en kennis er is vergaard over producten tijdens de afgelopen 10 jaar. Na een bezoek aan Saniweb kunt u indien nodig uw hele badkamer re-organiseren. Zo specialistisch zijn ze gegarandeerd.

Hoe ziet het assortiment aan producten uit?

Bij de online specialist voor sanitair komt u een grote variëteit aan producten tegen waaronder: meubels, spiegels, kranen, toiletten, douches, wastafels, accessoires, baden, tegels en ook andere toebehoren. Een ander belangrijk segment aan producten  die we niet moeten vergeten zijn de verwarmingssystemen. Met de aankomende koude maanden is het handig om het nodige aan te schaffen op dat vlak.

Bekijk alvast uw badkamer in spe

Bent u bezig met de bouw of met het verbouwen? Kunt u niet wachten om te kijken welke badkamer het best gaat passen in huis? Dan wordt u in de gelegenheid gesteld door Saniweb om in de online tool uw toekomstige badkamer alvast te bezichtigen. Bevalt het u? Dan mag u precies zo een badruimte opzetten met de exacte producten. Ze komen toch gegarandeerd voor in het assortiment. Daarom zijn ze dé specialist als het gaat om sanitair.

48 Uur actie bij Saniweb!

Het aankomend weekend doet Saniweb wederom iets speciaal en wenst u daarvan deelgenoot te maken. Ze lanceren dit weekend namelijk een speciale actie genaamd de 48 uur van Saniweb.  Elke bezoeker mag namelijk op zaterdag 21 septemeber 2019 en zondag 22 september 2019 een kassakorting van 5% tegemoet zien. Ja, een echte ‘window’ waarbij u de 5% korting kunt bij het shoppen op ALLE producten. Maakt u gebruik van deze actie en breng uw droom badkamer tot leven.

Leave a Reply