40% Vaderdag korting bij Vonroc.com

Geldig vanaf tot

40% Vaderdag korting bij Vonroc.com
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Moederdag is reeds enkele weken voorbij. Heel veel moeders zijn flink verwend. Nu is het komende zondag, Vaderdag. Mogen de hardwerkende vaders ook verrast worden? Vaak genoeg worden deze toch wel in de vergeethoek geplaatst, terwijl ze ook hun  best doen om voor het gezin te zorgen. Het zou heel mooi zijn om de vaders ook eens extra in het zonnetje te zetten. De vraag is waarmee? Dat laten we aan u over. Ontdek wat uw vader leuk vindt en bestel  via Aanbiedingen.com een toepasselijk cadeau. Houdt hij van mode? Is hij een verzamelaar van lekkere geurtjes? Kan hij uren klussen? Het maakt niet uit! Er is zeker wel iets te vinden op deze aanbiedingensite.

Terugkomend op het klussen, mag u papa best wel verrassen met top gereedschap. Vindt u dat zijn huidige tools niet meer voldoen? Of ziet u dat zijn collectie aanvulling behoeft?Dan moet u Vonroc.com bezoeken om de juiste tools voor hem uit te zoeken. Voor degenen die niet bekend zijn met VONROC is dit ook het moment om kennis te maken met deze 100% online shop. Deze webshop brengt u stappen dichterbij kwalitatief goed gereedschap. Het doel van VONROC is om u in de gelegenheid te stellen om uw elektrisch gereedschap makkelijker en een stuk goedkoper online aan te schaffen. Get your own ROC-SOLID POWER TOOLS at an affordable price!

40% Vaderdag korting op geselecteerde producten bij Vonroc.com

Het is vaderdag en VONROC gaat voor de lieve vaders uit zijn dak. Mag vader dit jaar eindelijk weer goed verwend worden? VONROC neemt hierbij het initaitief om u op weg te helpen naar een leuke verrassing voor vader. Bekijk het assortiment aan tools online en kies een mooie tool uit die uw vader heel goed kan gebruiken. Tot en met zondag 16 juni 2019 krijgt u op geselecteerde producten tot wel 40% korting. Dat is dé manier waarop VONROC zegt: Verras PAPA!

Is de bestelwaarde van uw item hoger dan €30,-? Dan geniet u GRATIS verzending in heel Nederland. Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden naar u. Ook het betalen is vrij simpel gemaakt. U kunt veilig en snel betalen met onder andere PayPal, Creditcard en iDeal. Laat vader zich gewaardeerd voelen.

Reageer