40% korting skiën SnowWorld via AD Webwinkel

0 ervaringen
Geldig tot:

Houdt u van sneeuw? Of is skiën uw hobby? Dan is deze wintertijd dé tijd om uw favoriete sport te beoefenen. Wilt u de skie-rit van uw leven meemaken? Ga dan naar SnowWorld om uw fantasie uit te leven. Skiën is mogelijk bij één van de zes vestigingen van SnowWorld tegen een leuke korting. U kunt tegen 40% korting skiën via AD Webwinkel . Lijkt dat u wat? Dan maar even snel een bestelling plaatsen en profiteren van deze deal. 

40% korting skiën SnowWorld via AD Webwinkel 1

40% korting skiën SnowWorld via AD Webwinkel

SnowWorld heeft zes vestigingen die de deuren open hebben voor een bezoek van 2 uur. U mag gedurende 2 uur skiën in SnowWorld voor de prijs van €20,70 in plaats van de reguliere €34,50 . U krijgt dus een korting van 40% korting gedurende een uitgestippelde periode. Op alle locaties van SnowWorld vindt u pistes voor beginners en gevorderden. Iedereen kan dus lekker op zijn eigen snelheid genieten van ‘t skiën. Zodoende gaat u op een verantwoorde manier de uitdaging aan. SnowWorld stelt u in de gelegenhied om uw skipas tegen 40% korting aan te schaffen.

Waar zitten de vestigingen van SnowWorld? SnowWorld heeft vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Neuss(Duitsland), Rucphen, Ternuezen en Zoetermeer. Snowworld is dus altijd wel in de nabije omgeving van u.

Lekker dollen in sneeuw bij SnowWorld

SnowWorld staat garant voor onvergetelijk avontuur als ‘t gaat om skiën. En dat gedurende 365 dagen in het jaar. SnowWorld heeft in Nederland vijf wintersport resorts en één in Duitsland ( net over de grens met Nederland). Bij SnowWorld leert u vanaf de eerste sporen maken in sneeuw tot aan oefeningen bestemd voor doorgewinterde skiërs. Het is altijd een dagje sneeuwplezier beleven bij SnowWorld.

Belangrijke voorwaarden

Aan de meeste acties zijn er voorwaarden verbonden. Zo ook aan deze actie van AD Webwinkel. Een paar van deze voorwaarden zijn:

  • Geldigheid van het ticket is eenmalig in de periode 11 november 2019 t/m 31 maart 2020 ( niet geldig i/d kerstvakantie)
  • Uw ticket is geldig bij de vooraf gekozen vestiging van SnowWorld
  • Uw ticket is geldig tijdens piek- en daltijden (maandag t/m zondag)
  • OP=OP ! Bij het halen van de maximale capaciteit wordt de verkoop van kaarten stop gezet
  • Deze actie is NIET geldig in combinatie met andere actie en/of kortingen
  • Geen restitutie op reeds verkochte tickets

Dit zijn een paar van de voorwaarden die gekoppeld zijn aan deze actie. Bekijk ze allemaal en beslis zelf als u gaat voor deze deal van ‘t jaar bij AD Webwinkel.

Schrijf een review