40% Korting op Peak Performance bij Carl Denig

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het maakt niet uit te midden van welk seizoen we in Nederland zitten, het leven gaat gewoon door. Herfst, winter, zomer of lente! Wij Nederlanders gaan door weer en wind om allerlei activiteiten uit te voeren. We gaan naar school, het werk en gaan zelfs sporten. Onze positieve attitude gaat altijd ons mee, het enige dat veranderd is de kleding. De kleding moet zeker aangepast zijn aan het seizoen. Ook bij het sporten. In de winterperiode is het nodig om zich zeker goed en dik te kleden, maar dan nog genoeg om te kunnen sporten. Voor wintersportkleding hoeft u niet verder te zoeken dan bij Carl Denig. Deze outdoor specialist is dé specialist op het gebied van buitensport. Oh ja, nu hebben ze ook nog 40% korting op Peak Performance wintersportkleding bij Carl Denig. Ruikt u het voordeel niet?

40% Korting op Peak Performance bij Carl Denig

Carl Denig heeft een heel goed assortiment aan kleding, wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken, slaapmatten, trekking tenten en ook reis-& fietstassen. Genoeg om in de behoeften te voorzien van de outdoor sport. Voor de wintersporters is er zeker ook meer dan genoeg aanwezig in het assortiment om uit te kiezen. Met name van het merk Peak Performance zijn er veel items opgenomen in het assortiment. Deze mogen de komende periode weg tegen een zeer riante korting. Er is namelijk 40% Korting op Peak Performance bij Carl Denig. Profiteer van deze deal en haal al uw wintersportkleding tegen een extra scherpe actieprijs.

Wintersportkleding in de aanbieding

Dit is uw kans om uw wintersportkleding van ’t merk Peak Performance aan te schaffen. Echt goede en geschikte kleding is moelijk te vinden en als u dat voor minder kunt vinden is dat zeker meegenomen. Haal bijvooorbeeld uw Peak Performance Men’s 3-Layer Goretex Gravity Ski Jacket nú voor €360,00 i.p.v €600,00 of een Peak Performance AMINA Ski Jack Woman voor €210,00 i.p.v. €350,00. Maakt zelfs een aftreksommetje en u ziet hoeveel u al bespaard. En er zijn  meer dan 50 items waaruit te kiezen valt. Pakken uw voordeel!

Zaken doen met Carl Denig altijd plezierig & voordelig

Carl Denig probeert het altijd simpel en voordlig te maken voor al hun klanten, want een tevreden klant komt altijd terug. Er is nagenoeg GEEN drempel als u wilt bestellen bij Carl Denig. U hoeft geen eigen account te hebben en binnen drie (3) simpele stappen heeft u uw bestelling al geplaatst. De betaling kan eenvoudig en velig via iDeal, PayPal of vooruitebtaling per bank. Ook heeft u recht op retour tot 14 dagen na ontvangst.

Hoe geschiedt de levering? De doorsnee levertijd is 1-2 werkdagen via TNT Express. Is de bestelwaarde meer dan €50,-? Dan krijt u alles geleverd via GRATIS verzending. Shop eenvoudig & veilig bij Carl Denig.

U merkt het zelf weer, de beste deal en acties alleen te vinden bij aanbiedingen.com. Volg deze site dus trouw en profiteer van ongekend veel voordeel.

Schrijf een review