40% korting op MÁDARA bij Vitaminstore

Geldig vanaf tot

40% korting op MÁDARA bij Vitaminstore
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Vitaminstore is dé zaak bij uitstek die u helpt om het lichaam gezond te houden. Gezond houden is zeer ruim genomen, maar het gaat in deze meer om vitaminen, sportvoeding/afslankproducten en ook nog natuurlijke cosmetica. Het assortiment bestaat uit producten van verschillende merken ( A-Z), die worden aangeboden tegen heel scherpe prijzen. Vitaminstore maakt er ook werk van om op regelmatige basis de klanten te verrassen met een kortingsactie. Op 21 mei heeft Vitaminstore een heel leuke actie. Het betreft een 40% korting op het merk MÁDARA bij Vitaminstore.  Tijd om een beetje beter bekend te geraken met dit merk.

 

Wat voor producten brengt MÁDARA voort?

Het merk MÁDARA zit op de markt voor natuurcosmetica. Daarbij worden de producten volgens de strengste richtlijnen geproduceerd en bevatten dus minstens 90% van plantextracten verwerkt in de producten ( biologische oorsprong). Heel goed, gezien de producten zijn beloond met het Ecocert keurmerk standaard. Maar dat is niet alles. Tijdens het productie- en verpakkingsproces wordt er oook heel veel rekening gehouden met het milieu. Deze mag niet verder vervuild raken. Ook zijn ALLE producten ALLE producten Hypoallergeen en dierproefallergievrij. Doorzoek het assortiment en probeer de MÁDARA organic skincare producten.

40% korting op MÁDARA & GRATIS SPF 30 bij besteding van €60,- of meer

Op 21 mei 2019 heeft Vitaminstore een heel knallende actie. Op het gehele MÁDARA assortiment krijgt u namelijk een korting van 40%. Bij de helft van de prijs van af dus. En dat geldt voor de vele producten van dat merk. En het stopt ook niet daarbij. Koopt u voor meer dan €60,- aan producten van dit specifiek merk? Dan krijgt een SPF 30 Face helemaal GRATIS. U betaalt er niets voor. Het kost noppes! Te goed om te geloven, maar het is waar. Vitaminstore gaat totaal los op 21 mei en wenst u daarvan in kennis te stellen. Het is een ééndaagse actie voor wat dit merk betreft dus maak gebruik van de gelegenheid om te profiteren.

Via Aanbiedingen.com komt u in contact met verschillende aanbiedingen zoals deze van Vitaminstore. Ze zijn soms niet van al te lange duur, vandaar dat u deze website optimaal moet volgen.

Reageer