30% korting Omega 3 Softgels bij VitamineMan

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zoals bekend staat VitamineMan klaar om u bij te staan bij het verzorgen van uw lichaam. Het lichaam kan bepaalde stoffen zelf wel aanmaken en andere helemaal niet. Maar dat is niet zo erg, want als er producten zijn die u kunt innemen om de balans te bewaren is het al goed. u moet ze gewoon weten te vinden. en precies dat heeft u aan VitamineMan. Ze weten wat u nodig heeft en zorgen ervoor dat u deze binnen een ‘klik’ heeft. Bekijk het asssortiment en u zult vinden wat u nodig heeft tegen de scherpste prijzen. Ook zijn er vaker kortingsacties van kracht, zoals nu bijvoorbeeld. De laatste 2 weken van december krijgt u 30% korting op Omega 3 Softgels bij VitamineMan. Moet u toevallig aanvullen?

30% korting Omega 3 Softgels bij VitamineMan

Wat is de functie van de Omega 3 Softgels (visvrije)? De Omega 3 Sofgels moeten ervoor zorgen dat uw lichaam de benodigde Alfa-Linolkeenzuur (ALA) binnen krijgt. Het lichaam kan deze namelijk niet zelfs aanmaken. Het is de taak van u om ervoor te zorgen dat deze middels voeding of andere supplementen toegediend krijgt.  Vitamineman heeft speciaal om dit op te vangen in het assortiment opgenomen de Omega-3 Softgels die 1000 mg. Lijnzaadolie bevatten met min. 500 mg. (Alfa-Linoleenzuur). Het kan allemaal heel makkelijk naar binnen gewerkt worden, want ze zijn makkelijk te slikken en ook nog visvrij (geen enge smaak). U kunt deze halen voor 30% MINDER in prijs bij VitamineMan. U zou voor VitamineMan Lijnzaad-60  Softgels normaal € 12,35 moeten neertellen. Nu is dat met de korting € 9,95. Een voordeel van € 2,40 dus. Niet twijfelen, maar aanschaffen. 

Cholesterol gezond houden

De instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed is zeer moeilijk, maar met Alfa-Linoleenzuur (ALA) is dat goed mogelijk. Bij een inname van ongeveer 2 gram ALA per dag zal dat effect ruimschoots bereikt worden. De claim dat Alfa -Linoleenzuur werkt is goedgekeurd door de EFSA (European Food Safety authority). Bekijk de andere voordelen van ALA en kijk als het geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. De actie loopt door tot en met 31 december 2019.

Schrijf een review