3-Jarig NLE energiecontract met € 150,- ‘Kom erbij’ Bonus!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

NLE energie staat er nog steeds. Kunt u zich nog heugen dat groene energie werd geïntroduceerd en men zei dat het haast onbetaalbaar zou zijn? Toen kwam NLE en brak de markt open. Ze hebben als de grootste onafhankelijke energieleverancier binnen Nederland de markt concurrerend gemaakt. Dat werd gedaan door scherpe prijzen aan te bieden voor groene stroom. De concurrentie kon niet anders dan aan te passen om geen relevantie te verliezen. En nu zit de markt vol met zeer concurrerende energiebedrijven. Dat is de bijdrage van NLE geweest. En nog steeds werken ze eraan om u het voordeel aan te bieden. Het kan door een voordelig kortlopend of juist langlopend contract. U kunt bijvoorbeeld het 3-Jarig NLE energiecontract met € 150,- ‘Kom erbij’ Bonus proberen. Lekker voordelig.

3-Jarig NLE energiecontract met € 150,- 'Kom erbij' Bonus! 1

Hoe ziet het pakket van NLE eruit?

NLE zet het liefst de markt op haar kop. Dat doen ze door u 100% groene windstroom aan te bieden tegen knetterscherpe tarieven. Daarvoor zal u zeker wel wat overtuiging nodig hebben natuurlijk. U gaat niet gewoon de overstap wagen. Daarom is er een heel handige manier om het voordeligste contract te identificeren. Probeer eens energie te vergelijken. U vult simpelweg uw gegevens in en berekent uw voordeel. Deze zijn standaard: uw postcode+ het huisnummer (evt. toevoeging) en het energieverbruik (kWh & m³ gas). Indien u het juiste verbruik niet weet kunt u schatten. De knetterscherpe tarieven vloeien dan voort uit deze informatie.

3-Jarig NLE energiecontract met € 150,- ‘Kom erbij’ Bonus!

Wilt u voor langere tijd uw energiezaken regelen? Bekijk dan het 3 jaar contract voor Groene stroom & gas van NLE. Om u de voordeligheid te toetsen geven wij een voorbeeld aan de hand van een bepaald verbruik. Stel uw verbruik is 3.500 kWh Groene Stroom & 1.700 m³ gas en u kiest de duur van 3 jaar, dan betaald u per maand het bedrag van € 179,39. De ‘Kom erbij’ bonus van € 150,- wordt dan verrekend aan het eind van jaar 1. Vul dus uw gegevens in en ontdek wat u gaat betalen bij de keus van dit specifiek contract. De overstapservice wordt

Vergelijk energie en bespaar aanbiedingen.com

Op aanbiedingen.com zult u tal van energiedeals tegenkomen die u flink zullen doen besparen. In principe allemaal, zodra u overstapt. Maar de vraag is: welke is het voordeligst voor u? Dat zal het vergelijken van energie uitwijzen. Doe dat gewoon en bespaar tientallen,  soms tot wel honderden aan euro’s per jaar. Elke besparing is een welkome!

 

Schrijf een review