0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Garcia Jeans is gestart als één van de eerste denim fabrieken in Italië ( Valley of jeans).  De toenmalige eigenaar heeft samen met zijn vrouw hun passie voor vakmanschap omgezet in heel mooie jeans. Zo werd het merk Isabella Garcia geboren. Door omstandigheden is het merk overgedragen aan een Nederlandse fabriekant, die moest beleoven om de gezette standaard voort te zetten. En dat gebeurde ook. Garcia Jeans wordt sedert de eind jaren 70 in Nederland geproduceerd. Door de jaren heen is het merk zich ook gaan uitbreiden. Naast jeans zijn er ook andere kledingstukken en acccessoires te bestellen die met de grootste passie zijn gemaakt. En om u kennis te laten maken met het merk heeft mag u inkopen doen met een 25% korting op het totaal assortiment bij Garcia Jeans.

Garcia Jeans, meer dan alleen Jeans

Het assortiment van Garcia Jeans is door de tijden heen verder gegroeid. Naast jeans kunt u er ook halen t-shirts, hemden, shorts, rokken, jumpsuits, jackets, jassen en veel meer. Dames, heren, jongens en meisjes hebben elk hun aparte segmenten waaaruit ze kunnen kiezen. Wilt u extra goedkoop inkopen? Dan moet u zeker een kijkje nemen in de outlet’s. U zult aangenaam verrast zijn met de vele extra kortingen.

25% korting op assortiment Garcia Jeans

Dit weekend staat in het teken van het gezin bij Garcia Jeans. Het komend weekend wordt alles met 25 % afgeprijsd. Tijdens Family Weekend bij Gracia Jeans krijgt u een korting van 25% op het TOTAAL assortiment. Alles dat voorkomt in de webwinkel mag u bestellen en u krijgt het tot aan huis geleverd. Ook op de levering heeft u voordeel, want alle inkopen worden kosteloos (GRATIS) geleverd en voor terugzendingen betaalt u ook niet. Dat scheelt toch wel een heleboel. Garcia Jeans geeft op deze manier terug aan de trouwe klanten en geeft ook direct een warm welkom aan nieuwe klanten.

Hoe werkt het? U bestelt hetgeen u wilt en gebruikt bij het verrekenen van deze transactie dan de speciale code: FAMILY25. Let this weekend be all about FAMILY. Garcia Jeans will take care of it!

Schrijf een review