0 Comments
Expires:
success 100%

LightBrands zit al een tijdje in de branche voor licht en interieur. Ze weten wat de klant zoekt en beschikken over voldoende kennis/producten. Noem ze dus gerust een specialist in LICHT en INTERIEUR. Als het gaat om binnenverlichting, buitenverlichting, lichtbronnen en meer, zult u heel veel keus hebben bij LightBrands. U haalt topmerken tegen zeer scherpe prijzen en mag ook nog profiteren van kortingsacties. De komende week mag u bijvoorbeeld 25% korting op Artemide lampen bij LightBrands genieten. Heel veel lampen die u voor minder zult kunnen bestellen dus. Kunt u een paar minuten missen om de collectie even te bekijken?

25% korting op Artemide lampen bij LightBrands

25% korting op Artemide lampen bij LightBrands

Bij LightBrands krijgt u lampen van verschillende merken onder ogen. Deze komen van de hand van verschillende ontwerpers. Zelfs een Nederlander bij de naam van, Marcel Wanders, ziet er tussen. Deze laten hun artistieke creativiteit zien door indrukwekkende designs te maken voor de merken. Ook voor het merk Artemide gaan er designs van verschillende ontwerpers over de toonbank. Dit merk is van oorsprong Italiaans, maar heeft zijn weg door de designs, stijl en kwaliteit al gevonden rond de wereld. In Nederland ook dus! Het ligt binnen uw bereik om dit merk (Artemide) een plek te geven in huis.

LightBrands heeft tal van merken in het assortiment. Allemaal kunnen potentieel een plek in huis bij u vinden. Het hangt allemaal af van de stijl die u nastreeft. Ook het merk Artemide kan zo de weg naar uw huis vinden, via LightBrands. Tot en met 17 november 2019 mag u Artemide lampen voor 25% MINDER aanschaffen bij LightBrands. U krijgt 25% korting op Artemide lampen en dat is zeker een voordeel gezien de kwaliteit. U kunt kiezen uit de bekende  Tolomeo, Melampo, Talo en Tizio lampen. Het duo Michele de lucchi en Giancarlo Fassina heeft een groot aantal leuke lampen ontworpen, waarvan u mag genieten in uw eigen omgeving.

25% korting op Artemide lampen bij LightBrands

LightBrands doet meer dan alléén verkoop

U bent bij LightBrands terecht voor meer dan alleen het kopen van een mooie lamp. Er is genoeg expertise in huis om u van advies te dienen in geval u niet weet waar te beginnen of gewoon meerdere alternatieven wilt. Ook heeft LightBrands een installatieservice die de aangekochte items deskundig kan plaatsen voor u. Heeft u een bestelling geplaatst? Is de waarde groter dan € 50,-? Dan geniet u ook nog GRATIS verzending bij desbetreffende verzending.

Blijf aanbiedingen.com volgen voor de beste en voordeligste aanbiedingen. Nergens anders vindt u zoveel aanbiedingen op één plek.

Leave a Reply