20% Winteractie bij dmLights op Slamp verlichting

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u op zoek naar goede verlichting? Wilt u de beste kwaliteit/prijs verhouding hebben bij het aanschaffen van uw verlichting en installatiematerialen? Shop dan maar gerust bij dmLights. Als het gaat om verlichting en aanverwante producten is er geen betere speciaalzaak. Bij dmLights heeft u de garantie dat alles van de beste merken afkomstig is en ook goed getest is. Ook doet dmLights er alles aan om hun trouwe klanten en/of toekomstige klanten te verwennen met extra korting op de verschillende producten. Soms als uitruiming en dan weer ter introductie. De komende periode geldt de Slamp verlichting 20% Winteractie bij dmLights. Lekker de kans om weer een goed merk in te kopen tegen een scherpe kortingsprijs. 

20% Winteractie bij dmLights op Slamp verlichting 1

Slamp verlichting 20% Winteractie bij dmLights

Bij dmLights mag u nu ook verlichting van het merk Slamp halen. Er wordt van dit merk ( Slamp) gezegd dat ‘het licht tot leven komt’ bij deze. Waar komt dit merk vandaan? Slamp is verlichting van moderne, Italiaanse makelij die bovendien ook nog een unieke vormgeving heeft. De lampen van Slamp zijn van verschillende exentrieke ontwerpen die tot in detail zijn uitgewerkt. De inspiratie wordt gehaald uit de natuurlijke wereld en daarmede ook direct gekoppeld aan de nieuwe designtrends. Gewoon bij de tijd dus!

Er valt uit veel te kiezen als het gaat om het merk Slamp. Een heel opvallende en bekende aramtuur van ‘t merk Slamp is de Clizia. Deze lamp is ontworpen op basis van de vorm van een wolk die ‘s ochtends de eerste zonnestralen doorgang biedt. Anderen zij weer van mening dat het speelse lichteffect van de zon die toegang vindt door de kruin van een boom vindt de juiste weergave van het design. Al met al het blijft een heel mooie lamp. Ook deze kunt u tot en met 14 februari 2020 net als de andere modellen van het merk halen tegen 20% korting van de normale prijs.

Laat Slamp u op reis brengen door kleur, geometrie en ook nog special effects.

Schrijf een review