20% KORTING op ALLE wandelschoenen bij Wandel-Geest!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u een frequente wandelaar? Houdt u ervan om het beste aan uw voeten te hebben tijdens het lopen? Dan mogen wij u warm aanbevelen om de schoenen van Wandel-Geest aan te schaffen. Deze webwinkel is dé specialist in het verkopen van alles dat te maken heeft met de actieve wandelsport. Het gaat in deze om Wandelkleding, Nordic walking stokken, Rugzakken, Wandelaccessoires en natuurlijk ook de veel gevraagde wandelschoenen(verschillende merken).

Lowa Renegade GTX Mid wandelschoenen heren zwartLowa Locarno GTX wandelschoenen dames licht blauw Teva Arrowood Riva WP wandelschoenen heren donker bruin Lowa Aerox GTX Lo WS wandelschoenen dames blauw/oranje

Wandel-Geest actie: Wandelschoenen in de aanbieding( 20% korting)

Is uw wandelschoen aan vervanging toe? Op zoek naar een toepasselijk kerstcadeau voor een echte wandelaar? Dan boft u! Wandel-Geest heeft tot en met 23 december 2018 nl. wandelschoenen in de aanbieding. Alle wandelschoenen( ook de nieuwe) mogen weg voor slechts 80% van de originele prijs. Dat betekent 20% korting.  Er is keus uit meer als 150 modellen voor dames en heren. de merken waaruit te kiezen valt zijn onder andere: New Balance, Meindl, Lowa en anderen. Gebruik deze kans om goed en voordelig in te kopen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review