20% Korting op ALLE nieuwe ski-kleding bij Winter-Geest

0 ervaringen
Geldig tot:

We zitten nu in het hart van de winter. Maar dat wilt niet beteken dat we gaan afwijken van ons dagelijks leven. De gang naar het werk, school en naar de sportschool vindt normaal voortgang. Alleen moet u zich vanwege de kou anders gaan kleden. Sport is goed voor het lichaam, dus het is aan te raden dat vaker te doen. Nu is het winter en dus hét seizoen van de wintersporten. Lekker genieten dus op de verschillende pistes. Het enige waar u voor moet zorgen , is dat u gepast gekleedt gaat. WinterGeest kan u in dat geval heel goed helpen. U krijgt nu 20% Korting op ALLE nieuwe ski-kleding bij Winter-Geest. Dé kans om het nieuwste en beste qua wintersportkleding en winterkleding seizoen 2019/2020 binnen te halen.

20% Korting op ALLE nieuwe ski-kleding bij Winter-Geest 1 

20% Korting op ALLE nieuwe ski-kleding bij Winter-Geest

Winter-Geest heeft voor de liefhebbers van wintersporten een collectie aan wintersportkleding en winterkleding 2019/2020 ter verkoop geplaatst. En deze mag u de komende periode voor aanzielijk minder simpel en snel bestellen. Winter-Geest geeft namelijk 20% korting op ALLE nieuwe ski-kleding en andere winterkleding.

De collectie is onder andere verdeeld in categorieën zoals: winterjassen, ski jassen, softshell jacks, thermokleding, skibroeken , truien, vesten, schaatskleding en skipully’s. Opgeteld zijn dat er meer dan 500 verschillende kledingstukken waaruit dames, heren en ook de kinderen kunnen kiezen. Sommige kledingstukken hebben zelfs een multi-functionele toespanning. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld en winterjas. Deze kunt u zowel in uw vrije tijd als tijdens de wintersport activiteiten gebruiken.

Winter-Geest vertegenwoordigt topmerken

Het assortiment aan kleding bij Winter-Geest bestaat alleen uit topmerken. U mag zich voorbereiden om te shoppen op merken zoals: Brunotti, Falcon, Gaastra, Lutha en Tenson. Deze merken zijn stuk voor stuk merken die kleding van hoogwaardige kwaliteit vervaardigen zonder dat het maximaal comfort daaraan inboet. Dat krijgt u niet gemakkelijk tegen scherpe prijzen aangeboden. U haalt een Unisex Rucanor Thermoshirt al voor € 15,99 tijdens de actie of een heel setje voor slechts € 33,24. Bezoek Winter-Geest en zorg ervoor dat u uw winterkleding voordelig besteld.

Snel en veilig shoppen bij Winter-Geest

Het shoppen online bij Winter-Geest geschiedt snel en eenvoudig. Daarnaast kunt u ook nog profiteren van bepaalde voordelen die aan Winter-Geest verbonden zijn. Bij een bestelbedrag van € 50,- of meer krijgt u de bestelde items GRATIS tot aan huis geleverd. Is uw bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan mag u het de volgende werkdag in huis verwachten. Ook hoeft u niet direct te betalen, er is een optie om achteraf te bepalen. bent u niet tevreden over de bstelde items? Geen nood! U kunt altijd onderbouwd aangeven en zelfs uw geld terug krijgen.

Shop deze winter dus bij Winter-Geest.

Schrijf een review