20% Discount op Tennisschoenen

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Tennis-Geest wenst u een voorspoedig 2020 toe. Het jaar is pas gestart, maar Tennis-Geest gaat al als een rijdende trein. De actie machine is al aan de gang. Deze specialist heeft in 2019 getoond waarom ze aan top staat als het gaat om tennisspullen. Maar in 2020 gaan ze nog harder. De tennissport is een mooie en wordt in Nederland ook beoefend. Belangrijk is dat u wel ervoor zorgt dat u het op een correcte manier beoefend. Denk daarbij aan kleding, schoenen en ook accesoires. Tennis-Geest zorgt daarvoor en natuurlijk  tegen de allerbeste prijs/kwaliteits garantie. En dan nog is er altijd ruimte om een paar leuke acties te lanceren. 20% Discount op tennisschoenen betekent voor 2020 de start van de kortingsacties bij Tennis-Geest. Een mooie start toch?

20% Discount op Tennisschoenen

Op zoek naar goede tennisschoenen? Wilt u toch wel een schoen hebben uit de recentste geschiedenis? Haal dan een tennisschoen uit het seizoen 2019 bij Tennis-Geest. Het assortiment is zeker goed bevoorraad en halen dames, heren en ook de kinderen gegarandeerd een schoen. U moet slechts kennis hebben over de baansoort waarop u gaat spelen. Wees verstandig en laat u dus goed informeren alvorens u gaat inkopen.

Het assortiment bestaat uit tennisschoenen van merken die op de tennisbanen hun sporen hebben verdiend. Reken er maar op dat u bekende merken waaronder  Nike, K-Swiss, Wilson, New Balance, Asics en anderen zult tegenkomen in het assortiment. De totale collectie, ook de welbekende merken mogen tot en met 19 januari weg tegen kortingsprijzen. U krijgt op elk der modellen 20% discount. Een heel mooie start als u zo een fikse korting krijgt op kwaliteit tennisschoenen. Dat is pas een nieuwjaar KNALLER van de tennisspecialist.

Hoe gaat het online bestellen?

Het bestellen van spullen online via Tennis-Geest is helemaal niet moeilijk. Binnen enkele stappen is uw bestelling opgenomen. Zit u in Nederland of België? Dan kunt u ook nog profiteren van de GRATIS bezorgservice. Wel moet de bestelwaarde in Nederland min. € 50,- zijn en in België min. € 75,-. Wilt u zelf uw spullen afhalen in Nederland? Dan mag u dat doen bij de fysieke winkels. Een te kleine of te grote tennisschoen besteld? Of liever een andere kleur? Geen nood! U heeft ten hoogste 14 dagen de tijd om het recht te trekken door het retour te zenden. Start het jaar met een frisse paar tennisschoenen van Tennis-Geest.

 

Schrijf een review