20% Carnavals korting bij OPPOSUITS

0 ervaringen
Geldig tot:

OPPOSUITS is dé zaak die u ongetwijfeld de meest opvallende ‘suits’ met opvallende prints en kleuren levert. Zowel retailers als consumenten hebben OPPOSUITS zeker op hun lijst bij het shoppen op dergelijke pakken. Als OPPOSUITS die ene gekke outfit niet heeft, dan is het écht niet te vinden. Bent u op zoek naar pakken voor themafeesten? Shop dan bij OPPOSUITS en voorkom teleurstelling. Het assortiment van OPPOSUITS is zodanig samengesteld dat u voor ale feesten en evenementen een geschikte outfit kunt bestellen. Het is binnenkort weer Carnaval! U hoeft niet verder te zoeken, OPPOSUITS heeft het beste assortiment aan Carnavals kleding. En in het kader van de Carnavalsviering krijgt u 20% Carnavals korting bij OPPOSUITS.

20% Carnavals korting bij OPPOSUITS 1

20% Carnavals korting bij OPPOSUITS

Carnaval staat weer voor de deur. Wilt u van het jaar extra goed uitgedost deelnemen aan de festiviteiten? Dan bent u bij OPPOSUITS aan het juiste adres.  De carnavalsoutfits van OPPOSUITS maken u tot een attractie tijdens de polonaise, maar boeten zeker niet in aan stijl. Met een pak van OPPOSUITS hoeft u dus geen extraatjes zoals schmink bij te doen (als u dat wilt is leuk, maar hoeft niet).

Om de klanten een handje te helpen heeft OPPOSUITS een heel mooie actie in verband met Carnaval bedacht. Met gebruik van de speciale code: CELEBRATE20 krijgt 20% korting op de normale prijs. OPPOSUITS heeft verschillende modellen apart beschikbaar gemaakt om gekozen te worden tijdens deze SALE.  Verschijn als: The Fresh Princess (vanaf € 51,95), Jungle Jane ( € 51,95), Lady Jag ( €51,95), The Bavarian (€ 59,95), Der German ( € 59,95), Harleking ( € 59,95), Harlequeen  ( € 51,95) of volgens een andere personage. Maak het dit keer extra leuk. U kunt tot en met 25 februari 2020 profiteren van deze hele leuke SALE.

Pakken makkelijk te onderhouden

We weten allemaal dat het er soms best wel wild aan toe kan gaan. Er kunnen dus sporen blijven, die uw feestgedrag weergeven. Hoe komt u van die af? Gewoon in de wasmachine doen en weg die vlekken. De Carnavalsoutfits kunnen na een wasje dus weer gewoon opnieuw aangetrokken worden. Heel handig en kostenbesparend ( u hoeft niet naar de wasserij). Wacht niet te lang en bestel vandaag nog. De voorraad is voor bepaalde modellen zeer beperkt.

Schrijf een review