0 reacties
Geldig tot:
success 100%

TenCate staat in de volksmond bekend als te zijn dé zaak om uw ondergoed (slips, boxershorts, BH’s, shirts, onderjurken, shapewear enz.) en meer te halen. Dit alles hebben ze natuurlijk netjes opgedeeld in verschillende collecties. Nagenoeg het totaal gezin komt bijn TenCate aan zijn/haar trekken. Het is dus meteen ook een ideale webwinkel om familie inkopen bij te doen. Voor een groep personen inkopen doen kan best wel lastig zijn, maar bij TenCate is er ook aan gedacht. Voor een ieder is er wel iets te halen. De komende dagen is het mogelijk om extra voordelig inkopen te doen bij TenCate. U geniet 20% Cadeauweken korting bij TenCate. Is het geen tijd om te shoppen voor ondergoed?

20% Cadeauweken korting TenCate

De aankomende zullen flink veel cadeaus gekocht moeten worden. We denken aan het Sinterklaasfeest, Kerst en Nieuwjaar. Genoeg hoofdbrekens dus om te denken aan cadeaus die er allemaal gekocht moeten worden. In TenCate heeft u tenminste al een optie om uit te kijken naar cadeaus. U kunt uw geliefden verrassen met heel goede (onder)kleding van TenCate. Het maakt dan niet uit als het gaat om de man, vrouw of kinderen. TenCate heeft voor een ieder een ruime keus liggen. En dit alles mag u voor 20% MINDER dan normaal halen. Profiteer van deze 20% kortingsactie bij TenCate

 

Keus uit verschillende collecties

Voor de heren staat bij TenCate bijvoorbeeld de pas verruimde Basic Men bamboe lijn onder andere klaar. Deze recente toevoeging heeft bamboe van hele zachte kwaliteit op de schappen gebracht. Ontdek het dus samen met de rest van de herencollectie.

TenCate heeft ook genoeg voor de kids. De kinderen worden door TenCate in contact gebracht met frisse kleueren en leuke streepjes in combinatie met zeer vrolijk ogende uni’s. Gewoon prachtig. U moet het zien.

Voor de Dames is er bijvoorbeeld de SECRETS collectie. Deze collectie is zeer vrouwelijk, zonder al het getut. Als u op zoek bent naar zacht , sensueel en ook nog geweldig draagcomfort is deze collectie zeer geschikt. U heeft dan ook nog de andere collecties voor de dames die klaarliggen.

Shop dus TenCate de komende weken en verras het totaal gezin met de beste (onder)kleding.

Schrijf een review