15% Valentijnskorting massageopleidingen NHBO

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

U kunt op verschillende manieren aan uw partner tonen dat u waardering & liefde voor hem of haar heeft. De ene manier is nog persoonlijker dan de andere. Heeft u langs niets extra speciaals gedaan voor of met uw partner? Zou u nu wel wat punten willenn scoren in die relatie? Scoor deze punten dan door uw partner en heerlijke valentijnsmassage te geven. Dan de vraag: Waar gaat u zo snel leren masseren? Laat dat aan NHBO over! Dit instituut brengt u in contact met meer dan 50 massageopleidingen die u graag snel, maar goed opleiden. U krijgt ook 15% Valentijnskorting op massageopleidingen bij NHBO. Nog een extra motivatie om deze kunst aan te leren. 

15% Valentijnskorting massageopleidingen NHBO

Verdient uw partner wat quality time? Gaat een massage op z’n plaats zijn? Schrijft u zich dan in voor een massagecursus. NHBO geeft op meer dan 50 massagecursussen een korting van 15%. Volg de massagecursus tegen een geruduceerd tarief en leg uw partner vervolgens in de watten.

Een andere optie is om zich samen in te schrijven. Op deze manier kunt u samen met uw partner de cursus volgen en mekaar verwennen. Denk aan de spannende dingen die kunnen gebeuren als u mekaar kunt masseren. En u besteedt ook nog eens extra tijd met elkaar. Schrijft u zich van 14 februari tot en met 16 februari 2020 in en profiteer van de 15% korting. U vult het inschrijfformulier in en gebruikt de kortingscode in ( deze geeft de verzekering dat u de korting geniet). De kortingscode = CUPIDO. Volg een massagecursus en toon uw partner de waardering en liefde die hij/zij verdient. Groei dichter naar elkaar toe.

NHBO internationaal bekend én erkend

NHBO staat voor Nederlandse Handele- en Beroepsonderwijsinstelling. Het doel is om de studenten op een snelle en bovenal praktische manier een beroep te leren. Na het volgen van een opleiding bij NHBO bent u als student verzekerd dat u direct ingezet kunt worden. Daar de opleidingen van NHBO aan internationale standaarden voldoen, kunt u ze ook in verschillende Europese landen volgen. Volge en klassieke opleiding of volg op uw tijd een thuisstudie. Belangrijk is dat u zich blijft scholen!

Aanbiedingen.com kent het belang van een goede scholing. Deze actie van NHBO en anderen moeten natuurlijk zichtbaar gemaakt, waardoor u zich ook verder kunt ontwikkelen. Maakt u daar gebruik van.

 

Schrijf een review