0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Op zoek naar producten voor de verzorging van uw huid? Of wilt u uw collectie cosmetica en parfums aanvullen? Dan moet u dat dan zeker doen met de professionele hulp van Beautyfashionshop. Wat maakt Beautyfashionshop zo speciaal? Daar staat een heel mooie verklaring achter. Beautyfashionshop is door liefhebbers opgericht. Ze wilden deze liefde delen met anderen die dezelfde voorliefde voor beauty-items koesteren. Dus vandaar de diepgaande relaties die klanten ontwikkelen met deze beauty-webshop.

Hulp van professionals gegarandeerd

Als het gaat om het verzorgen van het lichaam, make-up aanbrengen of lekkere geurtjes uitkiezen heeft u goed advies nodig. Natuurlijk geldt dat niet voor een ieder, maar voor degenen die het nodig hebben staan er schoonheidsspecialisten en visagisten klaar. Deze gaan en analyse doen van uw huid en zullen u op basis daarvan de beste huidverzorging, geuren en make-up aanwijzen.

Deskundig advies & snelle levering

Mede door het deskundig advies op maat worden de nodige producten al snel zichtbaar gemaakt. U heeft dan ook snel uw product in handen. De levering geschiedt binnen 1 tot 2 werkdagen. Ook mag u profiteren van veel EXTRA kortingen die gegeven worden vóór en na een bestelling. Een ander voordeel is dat u achteraf mag betalen voor hetgeen u heeft besteld. Blijkt het product toch onoverhoopt niet geschikt te zijn voor u? Dan wordt de volgende principe gehanteerd: NIET GOED, GELD TERUG. U wordt dan ook direct geholpen aan een ander passend product.

15% Kortingscode gelanceerd bij Beautyfashionshop!

Het is 28 september 2019  weer National  Glamourday in Nederland en België. Dit is in Nederland wel het jaarlijkse grootste shop event. Van het jaar wordt u de negende editie gepresenteerd en moet u zeker weer uw voordeel halen. Haast alle grote winkels en shoppingsites bieden tal van leuke acties aan op veel producten. Ook Beautyfashionshop doet weer aan dit evenement mee. Speciaal voor deze dag is er een kortingscode gelanceerd waarmee u maar liefst 15% korting geniet op ALLES in het assortiment. Deze code is wel alléén geldig op 28 september 2019. Code = GLAMOURDAY15, maakt u dus flink gebruik van!

Schrijf een review