15% Korting bij JUUL.shopping i.v.m. Nijmeegse Wandelvierdaagse

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Een jaardag,  een geboorte, pas geslaagd of kinderdag te vieren? Allemaal leuke gebeurtenissen, maar als u op bezoek gaat is het soms wel een uitdaging om een geschikte kado te vinden. Het is zeker niet goed om met lege handen te verschijnen. Maar soms weet u gewoon niet wat te kopen voor de persoon.

Gelukkig is JUUL er om de reddende engel te spelen. JUUL is een cadeaushop die tal van samengestelde kadosets, losse kado’s én kadootjes voor uzelf verkoopt. Natuurlijk mag u anderen verwennen, maar af en toe mag u best wel iets leuks kopen. De komende dagen is het zelfs extra voordelig shoppen bij JUUL. U krijgt namelijk 15% korting bij JUUL.shopping i.v.m. de Nijmeegse Wandelvierdaagse. Bestel online en ontvang uw kado mooi ingepakt tot aan huis.

Kado’s voor een ieder bij JUUL

JUUL.shopping heeft een uitgebalanceerd asoortiment. Dat betekent meteen ook dat er voor haast een ieder wel een geschikt kado te vinden is. Zo zeker is het bij JUUL! Het assortiment bestaat uit onder andere kadosets ( dames, heren en baby’s), sieraden (man & vrouw), modeaccessoires ( man& vrouw), woonaccessoires, leuke kaarten en items voor kind & baby.  U besteld en het wordt heel keurig ingepakt tot aan huis geleverd. Wilt u een persoonlijk tintje aan koppelen? Laat er dan een handgeschreven kaart aan toevoegen. Dat zal zeker iets speciaals aan toevoegen.

15% Korting bij JUUL.shopping i.v.m. Nijmeegse Wandelvierdaagse

De Nijmeegse Wandelvierdaagse is inmiddels gestart en is nu al een succes te noemen. JUUL.shopping ondersteunt dit gebeuren op hun eigen aparte manier. In het kader van de Wandelvierdaagse geeft JUUL.shopping korting op ALLES. Het totaal assortiment van JUUL mag tot en met 19 juli 2019 weg voor 15% MINDER dan normaal. Daarvoor moet u de volgende stappen volgen: U bezoekt de online shop van JUUL en kiest natuurlijk uw item(s) uit. Bij het afrekenen gebruikt u de speciale code: wandelen15 en de korting wordt gekoppeld aan de transactie.

Profiteer van de aanbieding en laat ‘the CWTG feeling’ (The Can’t Wait To Give feeling) tot uiting komen. 

 

Schrijf een review