15% Januari korting bij VONROC.com

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is inmiddels 2020 en VONROC is dankbaar voor de successen van het afgelopen jaar. Met volle moed gaat VONROC.com dit jaar er weer tegen aan. Om het jaar een goede ‘kickoff’ te geven start VONROC.com met een 15% januari korting op ALLE accuboormachines die het assortiment kent. VONROC probeert het aanbod aan powertools en aanverwante producten tegen scherpe prijzen aan te bieden ondanks de topkwaliteit. Maar daar zit een goed verhaal achter. VONROC  gelooft in eerlijke prijzen en is over het algemeen toch nog 30% goedkoper dan de concurrentie. Hoe is dat mogelijk zult u zich afvragen? Lees dan maar verder en ontdek hoe VONROC het keer op keer weer voor elkaar krijgt om de scherpste prijzen aan te bieden. 

15% Januari korting bij VONROC.com 1

15% Januari korting bij VONROC.com

VONROC heeft tot en met 30 januari 2020 weer een te gekke kortingsactie lopen op ALLE accuboormachines. Uniek is deze actie zeker te noemen gezien het feit dat de doorsnee prijzen van VONROC reeds onder de marktprijzen zitten.

De 15% januari korting loopt op alle modellen accuboormachines. Waarvoor kunt u zo een accuboormachine gebruiken? De accuboormachine is heel handig bij klusjes die een optimale bewegingsvrijheid genieten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schroeven of boren in hout, metaal gips, zacht steen of kunststof, maar dan op een lastige plek. Doordat de accuboor snoerloos is kunt u dan de gwenste houding nemen, zonder te letten op de snoer of de lengte daarvan. Wel dient u bij de aanschaf te letten op de accuspanning en accucapaciteit van de verschillende modellen. Laat deze 15% Januari korting bij VONROC.com niet ongemerkt aan u voorbij laten gaan.

Keus uit verschillende modellen accuboormachines

Bij VONROC kunt u kiezen uit verschillende modellen accuboormachines. Ze zijn netjes verdeeld in de volgende categoriën:

  • 12V Accuboormachines
  • 16V Accuboormachines
  • 20V Accuboormachines

Vanaf een bedrag van € 17,95 heeft u bijvoorbeeld al de LI-ION Schroevendraaier 4V/ CD5003DC om mee te beginnen voor ligt werk. Dan kunt u naar de zwaardere machines zoals de Accuboormachine 20V/ 2.0AH met 2 ACCU’s vanaf € 62,95. Het ligt er natuurlijk aan wat u nodig heeft voor het klaren van de klusjes.

Op aanbiedingen.com vindt u deze deals haast elke dag of deals diue te maken hebben met andere producten. Bezoek dus deze site op regelmatige basis en profiteer van de kortingen.

Schrijf een review