15% Discount op Philips spotverlichting bij dmLights

Geldig vanaf tot

15% Discount op Philips spotverlichting bij dmLights
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Verlichting aanleggen kan een heleboel in en rond het huis betekenen. Lampen kunnen natuurlijk naast hun primair doel om te verlichten ook zorgen voor een bepaalde sfeer. Binnenverlichting en buitenverlichting moet dus gericht aangekocht worden. Bij dmLights.nl wordt u bijvoorbeeld door het proces heen begeleidt. Zo wordt er naar u geluisterd en op basis van uw verlichtingsvragen krijgt u dan producten voorgeschoteld. Dat noemt men professionele ondersteuning!

Philips Hue Lily Buiten Spotlight Startset van 3 ZwartPhilips Hue Runner White Ambiance extension spot Wit

dmLights biedt een ruim assortiment aan

Als het gaat om verlichtingszaken bent u terecht bij dmLights. Het assortiment bestaat uit verscheidene merken waaronder Philips, Moooi, Foscarini, Flos, Artemidē, Philips , DELTALIGHT en anderen. Voor elke smaak bent u er terecht voor. Maakt niet uit hoe u dus de opzet van de verlichting wilt regelen. dmLights heeft er zeker een antwoord op.

Philips MyLiving Box WitPhilips MyLiving Kosipo Zwart

Philips spotverlichting in de aanbieding: 15% korting op geselecteerde items

Met het gebruik van de kortingscode: “philips-spots-2018” mag u verlichting in de vorm van spotjes online bestellen. Spotverlichting van het merk Philips kunt u tot en met 9 oktober 2018 halen voor slechts 85% van de normale prijs. Dat betekent dat de korting op de geselecteerde items 15% bedraagt. Reden genoeg om het assortiment aan Philips spotverlichting te bekijken en een keuze te maken.

Aanbiedingen.com,beestachtig veel korting!

15% Discount op Philips spotverlichting bij dmLights
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer