0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Wandelaars opgelet. Wandel-Geest heeft een heel leuke aankondiging voor u. Speciaal voor de wandelaars zijn schoenen van het merk LOWA online te bestellen voor aanzienlijk minder. Van de week krijgt u bij aankoop van LOWA wandelschoenen een 15% Discount.

Wat is er zo speciaal aan dit merk loopschoenen? Daar zijn er diverse redenen voor te noemen. De kwaliteit spreekt natuurlijk voor zich. Het merk LOWA is afkomstig uit Duitsland en de productie van deze schoenen vindt voor de volle 100% plaats in Duitsland en Europa. Bij de aankoop van een schoen mag u een combinatie van innovatie, traditie verwachten. Deze functionele schoenen zijn een heel goed voorbeeld van kwaliteit en ook pasvorm. Dat zijn LOWA schoenen!

LOWA sponsort Nijmeegse Wandelvierdaagse

Morgen start de 103de Vierdaagse die loopt van 16 juli – 19 juli 2019. Deze meerdaagse wandelprestatietocht trekt jaarlijks tienduizenden wandelaars die met alle plezier deelnemen. Vanuit alle streken van de wereld komen wandelaars naar Nijmegen om gedurende vier dagen te lopen in de prachtige, bosrijke omgeving van de Waalstad. Na de vier dagen wandelen mag de wandelaar genieten van een glorieuze intocht bij de Via Gladiola en vervolgens het Vierdaagsekruis in  handen ontvangen. Dat is pas een prestatie. LOWA heeft het op zich genomen om vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de Nijmeegse Wandelvierdaagse te worden.

15% Discount op LOWA wandelschoenen bij Wandel-Geest

15% Discount op Lowa wandelschoenen bij Wandel-Geest

Van de week mag u EXTRA profiteren van de weekactie bij Wandel-Geest. Deze wandelspecialist geeft van de week namelijk een 15% korting op ALLE LOWA schoenen. Dit merk is het investeren waard, dus het is zeker aan te raden dat u het assortiment aan LOWA schoenen toch wel beter inkijkt. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar voor zowel dames als heren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de LOWA Walker Nijmegen wandelschoenen voor dames die is afgeprijsd naar € 127,46 (was € 149,99), LOWA Ferrox Nijmegen GTX wandelschoenen afgeprijsd naar € 127,46 (was € 149,99) en tal van andere modellen van het merk LOWA.

Doe mee aan de Nijmeegse Vierdaagse is een schoen van het merk LOWA en ervaar hoe het is om op wolken te lopen. Aanbiedingen.com heeft deze aanbieding geplaatst om u dit voordeel bekend te maken. Maak er gretig gebruik van.

Leave a Reply