15% Discount op ALLE mobiele elektronica verzekeringen bij Simplesurance.nl

Geldig vanaf tot

15% Discount op ALLE mobiele elektronica verzekeringen bij Simplesurance.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

De aanschaf van mobiele elektronica is veel duurder aan het worden. Dat vooral omdat alles zeer smart aan het worden is in toepassing. U loopt met een device die eigenlijk heel veel functies kan uitvoeren. Het is dus een investering. De maatschappij leert ons dat we een investering moeten beschermen tegen schade, verlies of diefstal. Het kost een aardig duitje. Hoe bescherm je zo een device behalve naast een hoesje of tas voor te kopen? Simpel! Middels een verzekering. Dan weet u zeker dat uw goed gedekt is bij een eventueel ongelukje of verlies. Simplesurance.nl is daar specialist in. Ze helpen u graag met het verzekeren van uw devices. De waarde van uw elektronica is veilig bij Simplesurance.nl. U krijgt de beste regeling aangeboden door deze verzekeraar. Bezoek simpelweg de shop en laat u informeren.

Hoe werkt het verzekeren?

Natuurlijk laat u verzekeren, wat van waarde is voor u. Dat geschiedt online. Geen papierwinkel, geen lange aanvragen , geen abonnement en ook geen vaste looptijd aan verbonden. U heeft alles onder controle. het is simpel komen en gaan voor u. Geeft u slechts aan wat u wilt verzekeren en het is binne 2 minuten eenvoudig geregeld. U mag rekenen op een bedrag vanaf € 34,95 per maand.

15% Korting op mobiele elektronica verzekeringen

Wilt u ook een productverzekering afsluiten voor uw tablet, laptop, camera, fiets, bril of smartphone? Laat het gewoon binnen een paar kliks regelen door simplesurance.nl. de komende dagen mag u EXTRA voordelig een verzekering afsluiten met een korting van 15%. Dit in verband met paasweekend. U bezoekt de site van simplesurance, kiest uw verzekering uit en gebruikt de promotiecode: EASTER15NL. Geknipt, u betaald dan minder.Deze actie loopt door tot en met 22 april 2019.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting! 

Reageer