0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Verlichting is een zeer belangrijke onderdeel van uw persoonlijke smaak. De verlichting is vaak een weergave van hoe u als persoon in elkaar zit. U toont als het ware wie u bent. Houdt u van moderne vormen, vintage designs of van een stukje landelijke gezelligheid? Met een collectie als dat van dmLights vindt gegarandeerd de lampen om uw stijl duidelijk kenbaar te maken. Binnen of buiten, het maakt niet. Er is genoeg keus aan formaten, stijlen en kleuren.

Producten en kennis op één plek

Het aanbieden van producten kan haast elke zaak. Maar als de klant met vragen komt of op zoek is naar adviezen wordt het pas spannend. Hoe verder? dmLights weet gelukkig vanaf het begin dat naast het aanbieden van de producten, het hebben van productenkennis en ervaring van enorm belang is. De professionals die werken bij helpen u graag om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren bij het opzetten van de verlichting ( binnen & buiten).

15/15/15 Actie bij dmLights!

DmLights is officieel 15 jaren bezig onder deze naam. Ooit eens gestart onder de naam Elektriciteit Paul de Meutter,  is deze zaak gegroeid. Door de jaren heen zijn er wat veranderingen gekomen en in 2004 werd dmLights geboren. Ook besloot dmLights online te verkopen. Het was geheel nieuw territorium, maar de uitdaging bleek goud waard te zijn. Van ‘t jaar mag het 15-jarig bestaan gevierd worden en dmLights wilt dat niet ongemerkt laten geschieden. Speciaal daarvoor zullen er 15 merken gedurende 15 dagen tegen kortingsprijzen verkocht worden. Vandaar de naam 15/15/15 Actie. U mag deze merken in de periode van 1 oktober 2019 tot en met 15 oktober 2019 online bestellen. Het feest moet gevierd worden en dat doen ze heel graag samen met u.

Op aanbiedingen.com komt u de meest uiteenlopende aanbiedingen tegen. Bekijk daarom dagelijks deze aanbiedingensite en haal ook uw voordeel.

Schrijf een review