1+1 gratis op alle producten van Bourjois bij IciparisXL

Geldig vanaf tot

1+1 gratis op alle producten van Bourjois bij IciparisXL
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het beautymerk Bourjois viert haar 150e verjaardag. Het verhaal is begonnen in Parijs in 1863. De toneelspeler Joseph Albert Ponsin ontwierp poeders en parfums voor actrices en acteurs. Het imperium begon hij vanuit huis, later werd dit overgenomen door Alexander-Napoleon Bourjois. Hij werkte de make-up lijn uit tot wat het vandaag is. Nu bij IciparisXL 1+1 gratis op alle bourjois producten.

IciparisXL viert verjaardag van Bourjois

Bij Iciparisxl wordt de verjaardag van Bourjois dan ook gevierd. En dat betekent voor elk product van Bourjois dat u aanschaft u één gratis erbij krijgt. Dat kan van alles zijn. Van Blush tot mascara of de manicure lijn van Bourjois. Het aanbod van dit make-up merk is zeer uitgebreid.

Alles voor uw beauty voorraad

Een foundation zoals 123 perfect afgepoederd met de healthy mix balanced powder voor een egale teint. De ogen kunt u sensueel opmaken met de Volume Glamour Ultra Care, maak het af met de Bourjois Liner Stylo. En omdat de actie 1+1 gratis geldt kunt u uw make-up look afmaken. Wat u ook nodig heeft voor uw beautycase, bourjois heeft het. Wat te denken van een eyeshadow palette? Of geef uw nagels een zomers kleurtje met de La Laque gel.

Bourjois gel voor verzorgde handen

Uw nagellak verwisselen voor een ander vrolijk kleurtje kan natuurlijk ook. Dan is de bourjois maquillage geschikt om uw nagellak te verwijderen. Ook een tip om de make-up cadeau te doen voor Moederdag. Make-up is altijd leuk om te krijgen. Ga snel naar de actiepagina van Iciparisxl en bekijk de rest van de promoties.

Reageer