100 min bellen 1GB internet en 500 sms voor €6

0 ervaringen

Degene die toch niet veel bellen kiezen vaak voor een simpele sim only. En dat is wat Simpel u bieden kan. Daarvoor krijgt u bijvoorbeeld 100 min bellen 1 GB internet en 500 sms voor €6. Dat is niet heel veel maar als u toch al niet veel belt kan dit ideaal zijn. Met 1 GB internet kunt u gewoon uw dagelijkse dingen op internet doen. En als we thuis zijn maken we gebruik van Wifi waardoor uw mobiele bundel ook bespaard blijft. En 500 smsjes is voor de meesten dan ook ruim voldoende.

100 min bellen 1 GB internet en 500 sms voor €6 per maand

Er valt genoeg te kiezen waar het de nieuwe sim only aangaat. De capaciteit aan internet of belminuten. Bekijk uw huidige telefoonrekening maar eens en reken eens uit hoeveel u belt en sms’t. Aan de hand daarvan kunt u een nieuw abonnement kiezen. Dus 100 min bellen 1GB internet en 500 sms voor €6 per maand. Of wilt u toch liever het gemak hebben om meer te kunnen bellen? Dan kunt u kiezen voor 250 belminuten en echt zorgeloos bellen doet u met een onbeperkt bellen abonnement.

Stel een plafond in om extra kosten te voorkomen

Als u een abonnement afsluit bij Simpel dan is de looptijd ervan 24 maanden. Simpel biedt haar klanten de mogelijkheid een plafond in te stellen. Op die wijze kunt u gewoon controle houden over uw kosten. Het plafondbedrag kunt u zelf instellen. Daarbij zult u nooit meer teveel hoeven te betalen. Voor ouders die een sim only voor hun kind hebben afgesloten is dit een ideale oplossing. Kinderen willen nogal eens teveel bellen of internetten.

Geen kredietcheck en gratis uw nummer meenemen is mogelijk

Zo kunt u drie belangrijke nummers instellen die gebeld kunnen worden als het plafond bereikt is. De kosten hiervoor zijn regulier en krijgt u te zien op uw factuur. Simpel doet niet aan een kredietcheck dus eenmaal een abonnement gevonden? Dan neemt Simpel u gewoon aan als klant. Het huidige telefoonnummer mag gratis meegenomen worden. En het simkaartje wordt binnen twee dagen geleverd. Simpel is één van de vele providers die Nederland rijk is. Wilt u toch meer sim only vergelijken? Gebruik dan onze telecomvergelijker. Geef daarin aan wat uw voorkeuren zijn. En wij zoeken dan de beste en voordeligste sim only abonnementen voor u uit.

Schrijf een review