0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Vaderdag wordt wereldwijd aanstaande zondag gevierd. Soms geven vaders toch wel aan dat ze die dag zien als een normale dag en dergelijke. Ieder vader heeft zo zijn eigen mening over die dag. Toch hopen velen van hen stiekempjes dat ze toch echt verrast zullen worden. En niet met een stropdas of een mok. Verras vader écht met iets waarbij hij uiteindelijk zelf blij zal zijn. Natuurlijk heeft elke stoere en lieve papa zijn eigen stijl. Tijd om echt een cadeau te kopen?

Lataza.nl is een webwinkel die heel aparte cadeaus verkoopt waaronder tassen, hoesjes voor mobieltjes & accessoires. Het assortiment van Lataza.nl is vrij goed uitgerust met verschillende modellen tassen voor dames & heren. Daarbij gaat het om schoudertassen, messenger bags, laptoptassen, rugtassen en meer. Daarnaast haalt u ook voor uw mobieltje verschillende accessoires zoals hoesjes, cases voor uw iPad en andere accessoires.

10% Vaderdag korting bij Lataza.nl!

 

Speciaal voor Papa 10% korting

Dat was snel over wat Lataza.nl. Nu dus terug naar de orde van de dag en dat is de aankomende vaderdag. Bekijk het assortiment aan leuke tassen & hoezen voor de heren en kies er eentje of een mooie combinatie uit voor uw vader of echtgenoot.

Hoe zal het werken? Bekijk het assortiment, bestel een de leukste tas waarmee u uw vader over straat wilt zien of een leuk hoesje voor zijn telefoon. Maar het kan ook een nieuwe portomonee zijn om de oude mee te vervangen. Gaat hij frequent op reis? Dan mag u best ook een trolley voor hem kopen. Er is in elk geval veel om uit te kiezen. Dan komt het leuke erbij kijken, de korting. Op de afrekenpagina mag u de speciale code: PAP10 gebruiken. Dat houdt niet anders in dan dat u 10% korting krijgt op ALLES dat u heeft besteld. U verrast in principe uw vader met cadeau en uw zak met een 10% korting. Wel is aan deze actie een minimum bestelbedrag van €50,- gekoppeld, let u dus wel op. Tot en met 16 juni 2019 kunt u profiteren van deze actie.

Daarnaast mag u deze code niet gebruiken in combinatie met sale items en andere acties van Lataza.nl. Goed uitkijken om teleurstelling te voorkomen. Maak papa blij met een tas of pakket van Lataza.nl.

Leave a Reply