10% Kortingsactie bij Saniweb gestart!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Als het gaat om sanitair en toebehoren is Saniweb niet meer weg te denken. Ze hebben zich de afgelopen 10 jaar ontpot tot dé online specialist op het gebied van sanitair. Daarvoor hebben ze een hele reputatie voor als referentie. En dat zal alleen maar beter worden, want Saniweb blijft groeien op dat gebied. Door de jarenlange kennis en ervaring weten ze welke merken in te kopen. Als klant heeft u dan de garantie dat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast heeft Saniweb vaker ook kortingsacties waaruit sowieso extra voordelen te halen zijn. Per vandaag is de 10% kortingsactie bij Saniweb gestart! Wilt u weten wat deze actie inhoudt? Dan maar even meelezen.

10% Kortingsactie bij Saniweb gestart!

De SALE is gestart bij Saniweb. Of tenminste een andere SALE is gestart bij Saniweb. De actie waarbij u 10% korting geniet op ALLE sanitair gaat namelijk onverkort door. U weet dan bij deze al dat u nog steeds uw sanitair tegen de scherpste kortingsprijzen kunt halen.

Dan naar de actie die duurt tot en met zondag 19 januari 2020.  Deze is een actie die u 10% korting garandeert op meubels & spiegels van diverse merken. Genoeg kwaliteit te halen tegen de scherpste prijzen dus. Had u er toevallig geen meubels en/of spiegels nodig? Bekijk dan onder andere de badkamermeubels, badkamerkasten, fonteinmeubelen, wastafelbladen, ladeverdelers en overige meubels. Kortom, u haalt alles voor uw badkamer op één plek. Dat is Saniweb!

Op zoek naar een spiegel of spiegels? dan kunt u kiezen uit onder andere: spiegels met verlichting, spiegelkasten, toiletspeigels, Make-up speigels, Scheerspeigels, Ronde spiegels, Houten speigels, Barok speigels, Ovale speigels en andere soorten spiegels. Voor elk doeleind is er een spiegel te vinden.

U heeft keus uit verschillende merken waaronder : Aco, BEN, Cielo, Clou, De Beer, Duravit, Franke, Geberit, Grohe, Haceka, Ibero, Jika, Lea, Neoperl. Oras, Pagette, Quooker, Rada, Saime, Toto en veel meer. Gewoon de allerbeste merken. Genoeg keus! Haal dus hetgeen u nodig heeft tegen 10% MINDER de komende dagen.

Waarom Saniweb?

Saniweb heeft tal van redenen die ze kunnen noemen om bij ze te shoppen. U krijgt bijvoorbeeld de optie om te betalen zoals u wilt ( vooraf, achteraf of tijdens het leveren), u krijgt minstens 3 jaar garantie op op de producten, Motage service die u graag assisteert bij het monteren van de aangekochte producten en ook nog GRATIS bezorging bij aankopen vanaf € 50,-. Daarom dus Saniweb. Maakt u dus flink gebruik van deze gelegenheid om goed in te kopen.

Schrijf een review