0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Nederlander houden van hun huisdieren. In feite worden ze zelfs niet meer onder die noemer geplaatst, ze zijn gewoon lid van de familie. Het is dan ook zeer goed te begrijpen dat er alles aan wordt gedaan om deze ‘familieleden’ gezond en goed verzorgd te houden. Daarvoor gaat u veel in moeten stoppen. Het kan best wel een uitdaging zijn om kwaliteitsproducten voor bijvoorbeeld uw hond te vinden tegen een redelijke prijs. Maar gelukkig is er een shop bij de naam van Shopvoorjehond.nl die u helpt aan allerlei spullen voor uw beste vriend tegen een scherpe prijs. En om dat nog meer kleur te geven hebben ze momenteel een actie waarbij u 10% korting krijgt op alles bij Shopvoorjehond.nl. Genoeg reden dus om een kijkje te nemen.

Waarom shoppen bij Shopvoorjehond.nl?

Shopvoorjehond.nl is om te beginnen geen grote shop. Het is slechts een kleinschalige gezellige webshop met een perfect oog voor kwaliteit en detail. Uw hond moet niets anders dan het allerbeste genieten.

Het assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit onder andere hondenriemen & lijnen, halsbanden & halskettingen en ook leuk speelgoed. Daarnaast ontbreken de items zoals hondenkleding, hondenmanden, voerbakken, drinkbakken en ook items voor de verzorging niet.

Voordelen van online shoppen bij Shopvoorjehond.nl

In geval u zaken wenst te doen met Shopvoorjehond.nl mag u rekenen op bepaalde voordelen. Ten eerste mag u GRATIS verzending genieten bij aankopen van € 35,- of meer. Daarnaast geschiedt de verzending gegarandeerd tussen de 24 -48 uur. Bent u ontevreden over de aangekochte items? Dan mag u deze retoureneren en ontvangt u uw geld terug.  Ook het betalen is makkelijk en veilig. U mag gebruik maken van een aantal betaalmethodes waaronder iDeal, VISA, KBC, CBC, Maestro, Banktransfer, SOFORT Banking en anderen.

10% korting op ALLES bij Shopvoorjehond.nl (i.v.m. Nijmeegse Vierdaagse)

10% korting op ALLES bij Shopvoorjehond.nl (i.v.m. Nijmeegse Vierdaagse)

Op 16 juli 2019 is de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. Gedurende 4 dagen zullen mensen over de gehele wereld mee lopen voor een zeer goed doel. Het is een meerdaagse wandelprestatie in en rondom de Waalstad met als climax de intocht bij de glorieuze Via Gladiola om het Vierdaagsekruis te ontvangen. Shopvoorjehond.nl ondersteunt deze meerdaagse loop zeker vanwege de ‘impact’ op de gemeenschap.

Speciaal in het teken van de Nijmeegse Wandelvierdaagse heeft Shopvoorjehond.nl de promotiecode: WANDELEN10 vrijgegeven. U krijgt bij gebruik van deze promotiecode een 10% korting op het totaal assortiment. Ga dus op zoek naar hetgeen uw trouwe viervoeter nodig heeft een bestel het tegen een kortingsprijs.

 

Leave a Reply