0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Baart de veiligheid u steeds meer zorgen? Wilt u zeker van zijn dat u alles dat u dierbaar is goed beschermd? Laat het dan aan Home8 over om alles goed te beveiligen. Maak inbrekers het moeilijk door het slimste alarmsysteem van Nederland aan te schaffen. Daarnaast helpt Home8 u ook met de bescherming tegen brand, waterlekkages en andere huiselijke gevaren.

Maak het huis slimmer met Home8

Ooit gedroomd van een slim huis? Dan is de tijd nabij om het te realisren. Met het Home8 systeem maakt u op een simpele manier uw huis slim. Het systeem is makkelijk op te zetten, waardoor u het zelf zo kunnen doen. Het mooie van de zaak is dat Home8 oneindig uitbreidbaar is. De lijn van Home8 heeft tal van innovatieve apparaten die aangesloten kunnen worden, maar daar stopt het niet bij. Ook andere externe apparaten van andere merken kunnen aangesloten worden. Wilt u dit ook? Schaf dan Home8 aan en laat uw externe apparaten koppelen door verbinding te maken met de app.

Home8 maakt gebruik van IFTTT integratie om slim te integreren

De technologie staat niet stil en Home8 groeit er ook graag mee. Home8 maakt bijvoorbeeld ook gebruik van de IFTTT integratie. Dat is nader uitgelegd een automatiseringstechniek die web applicaties-en sites in verbinding brengt. Vandaar dat Home8 goed samengaat met andere slimme apparaten. Home8 werkt voor nu reeds samen met onder andere: Dropbox, IFTTT, Nest, Apple Watch, Honeywell, Amazon Echo, Philips Hue en Google Home & Google Assistent. Ook kunt u met de Home8 op een simpele manier een overzicht van alle geïnstalleerde apparatuur onderhouden.

10% Korting op alles bij Home8-alarm tijdens Zomerspecial

Uw kostbaar bezit wordt met alle plezier beschermd door de producten van Epine. Maar u weet het zelf, veiligheid kost geld. Gelukkig is dat niet zo duur met Home8-alarm. schaf dus uw alarmsystemen, camerasystemen en domotica aan tegen de scherpste prijzen op de markt. Nu kunt u zelfs nog profiteren van de Zomerspecial waarbij u met gebruik van de promotiecode ‘zomer’ een korting van 10% mag genieten op alles. Het totaal assortiment mag via online bestelling weg voor 90% van de originele prijs. Profiteer tot en met 31 augustus 2019 mee van deze speciale Zomerspecial.

Leave a Reply