10% korting Care Promise bij Hartog-lucerne

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Hartog-lucerne is de speciaalzaak waar u terecht bent voor het halen van ruwvoer voor uw pluimvee/paarden en krachtvoer voor paarden. Daarnaast haalt u ook de Complete Care Senior en Hartog Digest collectie. Wilt u in het groot aankopen? Dan bent u terecht bij de groothandel paardenvoer die u de gewenste producten kan aanbieden tegen speciale groothandelsprijzen. Hartog-lucerne probeert u ten allen tijde de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Maar daarnaast hebben ze ook nog tal van acties die het voordeel van de klant echt benadrukken. 10% Korting op Care Promise bij Hertog-lucrene is recent gelanceerd als actie. Laat u informeren over de inhoud en doe extra voordelig inkopen. 

10% korting Care Promise bij Hartog-lucerne

Het merk Hartog Care Promise is een smakelijke slobber bestemd voor paarden na zwaar arbeid of ter variatie van het rantsoen.

Na harde arbeid ( belasting en stress) is uw paard zeker toe aan een gedegen herstel. Dat kan middels rust en goede voeding. Smakelijke slobber zal gegarandeerd helpen. Wat voor werking zal deze smakelijke slobber hebben? De paardenslobber zal de eetlust van het paard bevorderen en ook de stofwisseling stimuleren. Het resultaat is dat het paard een aantoonbaar sneller pad naar herstel zal doormaken (na stress en belasting).

Care Promise vermengd met warm water zorgt voor herstel van de mineralenbalans en worden de elektrolyten zo ook aangevuld. Het is dé perfecte vervanger van het avondrantsoen na een intensieve belasting van de dag. Zorg voor een goede beloning voor uw paard. Kies voor Care Promise ( het is vochtig of droog te voeren).

Een heel verhaal heeft u net onder ogen gehad, maar het belangrijkste krijgt u nu onder ogen. Dat is het feit dat u een 10% korting krijgt op Hertog Care Promise. Het kost tijdelijk € 18,22 (incl. BTW). Hoe komt u aan deze speciale prijs? Dat doet u door simpelweg de instructies te volgen. Bezoek de webshop van Hartog en selecteer desgewenst product ( Care Promise). Bij het verrekenen vult u de code: CAREP10 in en de korting wordt u gegeven. U heeft dan de prijs minus de 10% korting gekoppeld aan het product.

Waarom kiezen voor Hartog?

Er zijn diverse redenen waarom u zou moeten kiezen voor Hartog in de verzorging van uw paarden en/of pluimvee. Een paar redenen zijn:

  • U krijgt gegarandeerd voer van hoogwaardige kwaliteit;
  • Dit bedrijf heeft voldoende marktervaring. Bestaat al 65 jaar;
  • Er wordt gewerkt met een volledige productiebewaking;
  • U komt in contact met de specialist in ruw- en krachtvoer.

Helemaal geen moeilijke keus om Hartog dus als partner te kiezen.

Schrijf een review