10 Jaar Saniweb.nl: 10 superaanbiedingen van de week

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Saniweb.nl is reeds 10 jaren dé online sanitair expert. Duizenden klanten hebben door de jaren heen producten afgenomen, waarmee ze hun badruimte of toiletruimte hebben aangepast. Saniweb inspireert heel graag. Dat is zeker terug te zien in vele huizen en kantoren. Het assortiment bestaat uit sanitairproducten van zeer hoogwaardige kwaliteit die worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. En dan hebben ze ook regelmatig van die superaanbiedingen. Deze week is het weer zover. In het kader van het 10-jarig bestaan presenteert Saniweb.nl u 10 superaanbiedingen van de week. Sla munt uit deze aanbiedingen! We zijn er zeker van dat uw badruimte wel een make-over nodig heeft.

Van een kraan tot complete badkamer of toiletruimte

Heeft u een lekkende kraan? Is uw toiletruimte toe aan de nodige vervanging? Wilt u een nieuwe badkamer? Laat dan een offerte aanvragen bij Saniweb.nl. Deze online expert helpt u heel graag met het samenstellen van de juiste items. Ook wordt samen met u nagelopen als uw bestelling compleet is voor hetgeen u zult uitvoeren. En dan pas komt er een prijsopgave. U krijgt dan de allerbeste prijs voorgeschoteld voor u bestelde items. Saniweb verrast altijd met de beste prijs.

Voordelen van shoppen bij Saniweb.nl

Naast de scherpe prijzen zijn er tal van andere voordelen die het shoppen bij Saniweb.nl extra aantrekkelijk maken. Een paar van de voordelen zijn onder andere:

 • Bij aankopen van €50,- of meer aan items, mag u GRATIS bezorging tegemoet zien. Ook is het retourneren dan ook gratis indien nodig;
 • U bepaalt zelf het moment van betaling. Het kan vooraf, achteraf of zelfs bij de levering;
 • Saniweb neemt ook de gehele montage van het aangekochte op zich. U weet dan bij voorbaat al dat vaklieden uw bad-of toiletruimte zullen installeren;
 • Minstens 3 jaar garantie op aankopen( dat geldt bij alle aankopen).

10 Jaar Saniweb.nl: 10 superaanbiedingen van de week

Deze week gaat Saniweb echt los. 10 Jaren zijn best wel een mooie mijlpaal om te vieren. En Saniweb.nl wilt dat samen met u vieren. Vandaar dat ze 10 superaanbiedingen vann de week hebben geselecteerd waaruit u beslist voordeel u moet halen. De aanbiedingen zijn:

 1. 10% Kassakorting op het merk Villeroy & Boch;
 2. Kassakorting op HANSGROHE van 10%’;
 3. 10% Kassakorting op DURAVIT;
 4. 10% Kassakorting op SEALSKIN;
 5. 5% Kassakorting op Shinx;
 6. 10% Kassakorting op BEN;
 7. Kassakorting van 10% op CLOU;
 8. 10% Kassakorting op ZACK;
 9. 10% Kassakorting op SAQU;
 10. Kassakorting van 5% op het merk Quooker. 

Met deze aanbiedingen kunt u heel voordelig uw toiletruimte of badkamer volledig vernieuwen op een voordelige manier. Bekijk deze aanbieding heel uitvoerig, want er is heel veel te halen. Op aanbiedingen.com mag u steeds dit van soort koopjes verwachten. Deze website brengt het voordeel dagelijks naar u. Maak er dus een gewoonte van om de site te bezoeken.

Schrijf een review