10% EXTRA OFF op items in de SALE bij SPARTOO

Geldig vanaf tot

10% EXTRA OFF op items in de SALE bij SPARTOO
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is zomer en dus veel plaatsen om te bezoeken. Natuurlijk wilt u er piekfijn uitzien. Van SPARTOO weet u dat ze u kunnen kleden van TOP TOT TEEN. Het assortiment is ruim en bestaat uit kleding voor dames, heren en ook de kinderen. U mag er onder andere wezen voor vrijetijdskleding en ook kleding om te sporten. Er is een speciale categorie genaamd: 1641 merken, waar u alle bij SPARTOO beschikbare merken kunt bekijken. Filter simpelweg waarop u wilt zoeken en dat gebeurt.

Weekendaanbieding: 10% EXTRA eraf bij SPARTOO

Vandaag en morgen ( 14 juni 2018 + 15 juni 2018) is er een heel voordelige actie bij SPARTOO. U krijgt met gebruik van de speciale code: SALE7244 een extra korting op items die reeds in de sale zitten. Er zitten merken zoals Airstep, Betty London, Converse, Desigual, Guess, New Balance en Only David Kones in de sale. U mag dus ALLEEN items van zeer goede kwaliteit verwachten tegen een zeer scherpe, voordelige prijs.

Wat maakt deze actie zeer aantrekkelijk? Ten eerste bis het weer een actie van SPARTOO, ten tweede is er GEEN MINIMUM bestedingsbedrag. Daarnaast mag u ook nog profiteren van GRATIS levering binnen 4 dagen. Vindt u iets toch niet naar wens? Dan mag u het binnen 30 dagen GRATIS retourzenden. Zoveel voordelen, maar weinig tijd. Wees er dus snel bij.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

10% EXTRA OFF op items in de SALE bij SPARTOO
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer