0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Beddenreus.nl ondersteunt het genot van een goede nachtrust. Het lichaam heeft het nodig na de dagelijkse inspanningen. En daar het nodig is heeft Beddenreus gemeend om u te voorzien van het nodige om dit te realiseren.

Beddenreus geeft de garantie dat u iedere dag uitgerust en fris uit een bed stapt die is gekocht bij hun. En u staat ook direct op in een lekker trendy en knusse ruimte. Daar zorgen zij dus ook voor door u alle bijpassende producten aan te bieden. En veel hoeft er niet eens voor te betalen, want de prijzen zijn super scherp. De komende dagen mag u zelfs 10% extra korting op héél véél verwachten bij Beddenreus.nl. Sla uw slag!

Beddenreus vult uw slaapkamer

Beddenreus kent de noodzaak van een goede nachtrust en heeft alles op voorraad zodat u dat ook kunt genieten. Dat wordt u gegund! Waaruit bestaat het assortiment? Het assortiment bij Beddenreus wordt gevormd door onder andere: ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten, en ook uit kwalitatieve boxsprings. Daarnaast kunt u er ook bijmeubelen als nachtkastjes en hockers halen. Ook zorgt Beddenreus er ook voor dat u bij de tijd blijft. Het assortiment wordt continu aangevuld met de allerlaatste stijlen. Beddengoed en accessoires vindt u er ook om de ‘finishing’ touch te geven aan de ruimte.

10% Extra korting op héél véél bij Beddenreus.nl

10% Extra korting op héél véél bij Beddenreus.nl

Tot en met 21 juli 2019 mag u van Beddenreus EXTRA profiteren. Vanaf vrijdag mag u namelijk tijdens de reuzesale héél véél halen tegen een 10% EXTRA korting. Wat betekent dit? U mag dus alles tegen een extra extra gereduceerde actieprijs online bestellen. Het is feite dus een korting op de reeds toebedeelde actieprijs. Er is te veel om op te noemen waarop u korting kunt krijgen. Feit is dat u ongekende voordelen onder ogen zult krijgen. Schaf dus al hetgeen u nodig heeft om een goede nachtrust te genieten tegen een milde prijs. Om in aanmerking te komen voor de extra korting moet u wel gebruik maken van de speciale kortingscode: reuzesale10 bij het afrekenen.

Leave a Reply