10% Discount op draadloze WiFi IP camera bij DealeXtreme

Geldig vanaf tot

10% Discount op draadloze WiFi IP camera bij DealeXtreme
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Tegenwoordig is het enorm van belang om uw huis en omgeving goed te beveiligen. Daarbij hoort natuurlijk ook dat stukje monitoring. Dat is van groot belang, vooral als u op gezette tijden niet thuis bent en toch wilt weten wat er gebeurd. De technologie is gelukkig heden ten dage zo ver dat u vanaf uw mobiel kan bekijken wat er gebeurd via de camera’s die u laat plaatsen. Ingrijpen indien u iets vreemds waarneemt is dus vanaf een afstand mogelijk. DealeXtreme voorziet u ook van de IP camera’s die u dan kunt aansluiten.

OPTJOY C20 1080P HD Wireless Wi-Fi IP Camera Smart Home Security Surveillance System

OPTJOY Draadloze 1080p HD WiFi camera

Bij DealeXtreme kunt u PI camera’s van het merk OPTJOY online bestellen. Deze camera’s hebben een scherpte van 1080p en vallen onder de variant HD WiFi IP camera’s. Deze camera’s hebben onder andere HD Night Vision, Motion tracting en detection, audio optie en andere features. Simpel en makkelijk te plaatsen in huis. Zodoende heeft u via uw mobiel onder andere zicht in andere ruimtes waar u niet aanwezig bent. Perfect om te plaatsen in ruimtes met schaarse verlichting. Bijvoorbeeld in de kamer van uw baby.

10% Discount op de 1080p dradloze wifi camera

DealeXtreme geeft de komende dagen 10% korting op de OPTJOY 1080p draadloze WiFi camera ter waarde van € 37,79. Bij het afronden van de bestelling gebruikt u de code: OPTJOY en de korting wordt verrekend. Daarnaast is er nog EXTRA korting te halen bij het gebruik van de promotioecode IPCMAY. U mag dan een extra € 5,80 afrekenen. Zoveel korting in 1 keer. Deze codes kunt u tot en met 25 mei 2018 gebruiken.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

10% Discount op draadloze WiFi IP camera bij DealeXtreme
Gemiddeld 8 op basis van 5 reviews

Reageer