Absaar Acculader 12V Halfords €42,99

Halfords.nl
Absaar Acculader 12V Halfords €42,99
Absaar Acculader 12V Halfords €42,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu de auto veel minder gebruikt wordt bestaat de kans dat de accu leegraakt. En daardoor kunnen er startproblemen ontstaan. Vandaar deze Absaar Acculader 12V bij Halfords €42,99. Een acculader helpt jouw auto snel weer te starten, of een andere accu van een motorisch apparaat. Het laadtype is normaal en de netspanning is 230 V.

Absaar Acculader 12V Halfords €42,99

Het loskoppelen van de accu is bij de Absaar Acculader 12V van Halfords niet nodig. Het bevat een geïntegreerde accu tester. Voor degene die de acculader in bezit heeft is deze makkelijk te hanteren. En een dergelijke acculader bij de hand hebben is wel zo handig. Zo hoef je niet iemand anders te bellen die je komt helpen je accu op te starten door middel van startkabels. Alhoewel een setje startkabels ook nooit weg is. U kunt de acculader vanwege zijn formaat prima in de kofferbak bewaren. Zo hoeft u nooit zonder te zitten mocht er een probleem zijn bij het starten.

Andere auto accessoires bij Halfords kopen kan ook

Bij Halfords kan de autobezitter terecht voor de meeste producten voor de auto. Een set nieuwe ruitenwissers bijvoorbeeld of motorolie en koelvloeistof. We brengen of we horen de auto elk jaar voor een kleine en grote beurt te brengen. De handige doe het zelver kan ook zijn eigen motorolie vervangen. Dit scheelt weer in kosten voor de garage. Een gemiddelde kleine beurt kost je tussen de €200 en €300. Als je het zelf kan doen waarom niet?

Verplicht setje autolampen en een kruissleutel voor het verwisselen van een lekke band

Ook andere materialen zoals een krik, of een bandenspanningsmeter kan aangeschaft worden via Halfords.nl. Een kruissleutel moet men ook standaard in de kofferbak hebben. Want het is wel zo handig wanneer men met een lekke band komt te staan. Dan kun je met de kruissleutel je eigen band verwisselen. En een set reserve lampen mag ook niet ontbreken. De boetes zijn niet mals wanneer we gesnapt worden met een defecte autolamp.

Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen van Halfords. Want Halfords biedt van alles op het gebied van auto en fiets.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

12 + twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0