VerlopenAbonnement VTwonen + buitenkleed voor €59,95

Abonnement VTwonen + buitenkleed voor €59,95
Abonnement VTwonen + buitenkleed voor €59,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je altijd op de hoogte blijven van zaken aangaande de allerlaatste trends op het gebied van wonen? Neem dan een abonnement op ‘t VTwonen blad. Dit blad is zonder twijfel hét woonblad van Nederland. Je hoeft niet langer hier en daar op zoek te gaan tips & snufjes om jou woonstijl aan te passen. Het komt allemaal op regelmatige basis tot aan huis geleverd in de vorm van VTwonen. Wil je de aankomende tijd voorzien worden? Sluit dan een abonnement af bij VTwonen en krijg er zelfs een cadeau bij. Een abonnement op VTwonen + buitenkleed voor €59,95, is de deal die nu loopt. Lees mee en ontdek de details.

VT wonen buitenkleed

Abonnement VTwonen + buitenkleed voor €59,95

VTwonen heeft een deal lopen op een abonnement die vanaf 8 maanden loopt. Wat houdt deze deal precies in? Deze deal houdt in dat je een heel pakket krijgt in de vorm van een abonnement. Je krijgt onder andere:

  • 10 x het blad VT wonen;
  • Een buitenkleed van VTwonen;
  • De optie om digitaal te lezen. Heel goed voor als je vanwege werk of dergelijke moet reizen en niet thuis bent om het fysiek blad te lezen;
  • Mogelijkheid om het abonnemnet eenvoudig op te zeggen na afloop.

Heel mooi pakket die je kan krijgen voor slechts €59,95 indien je tot en met 5 juni 2020 besluit om te abonneren.

Leuk zomer samen met VT wonen

Het is zeer binnenkort zomer. Gedurende de zomer willen we allemaal meer buiten zijn dan normaal. Helaas zullen we het dit jaar een beetje aangepast moeten doen. Dat mag wel de pret niet drukken, we zullen het anders dan normaal leuk maken. VTwonen doet een aanzet daartoe. Je krijgt een buitenkleed cadeau, die je kan gebruiken om in je eigen tuin te genieten. Gewoon combineren met een paar kussens en/of stoelen op je terras. Wees creatief en veilig gedurende de zomer. Ondanks alles moeten we het beste van maken en een beetje plezier beleven.

Aanbiedingen.com weet dat VTwonen in Nederland veel fans heeft en wenst je daarom deze actie bekend te maken. Abonneer vandaag nog op je favoriete woonblad en ontvang ook je eigen buitenkleed als cadeau.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0