Abonnement vernieuwd Viva nu vanaf €20,- (per 14 nummers)

Magazine.nl
Abonnement vernieuwd Viva nu vanaf €20,- (per 14 nummers)
Abonnement vernieuwd Viva nu vanaf €20,- (per 14 nummers)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Lezers opgelet! Viva magazine is terug in een vernieuwde vorm. Was je al een fan of wil je eindelijk weten wat Viva magazine allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de optie om een abonnement op vernieuwd Viva nu vanaf €20,- af te sluiten. Als je kiest voor deze optie krijg je voor dit bedrag 14 nummers gedurende het abonnement. Dat komt neer op €1,43 per Viva nummer. Voordelig toch? Dames laat deze kans niet aan jullie voorbijgaan en kies voor een Viva abonnement om je aangenaam bezig te houden. 

Viva blad

Abonnement vernieuwd Viva nu vanaf €20,- (per 14 nummers)

Viva magazine is ongetwijfeld het grootste weekblad in Nederland voor jong volwassen en volwassen vrouwen ( doelgroep 25 jaar to 45 jaar). Wat maakt dit blad tot het grootst uitgegeven blad onder de dames? Viva magazine komt weer steeds met de meest uiteenlopende onderwerpen. In dit blad kan je als vrouw byzonder veel informatie halen over actualiteit, relaties, seks en ook tal van persoonlijke ervaringen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de realiteit. Maar dat is niet alles!

Viva magazine besteedt ook aan onderwerpen om het luchtige ook in te houden. Onderwerpen zoals beauty, mode en ook reizen wekken ook de interesse van haast elke vrouw. Viva biedt de vrouw sowieso een podium aan en ondersteunt ook de verworvenheden van de vrouw. Lees dit alles na voor slechts €20,- gedurende 3 maanden.

Kies zelfs je korting bij Viva

Viva magazine wilt bereikbaar en beschikbaar blijven voor haar lezers. Vandaar dat er altijd wordt uitegeken naar mogelijkheden om het abonnementsbedrag laag te houden. De komende periode mag jij als lezer zelfs je korting op ‘t abonnement bepalen. Natuurlijk gaan we uitleggen hoe dat zal werken.

Momenteel kent Viva magazine abonnementen van 3 ( 14 nummers) , 6( 28 nummers) en 12( 57 nummers) maanden. Hoe langer het abonnement loopt, des te hoger de korting op 1 nummer. Normaal gesproken kost Viva per blad €3,52. Ga je voor 14 nummers ( 3maanden)? dan kost hjet per blad €1,43. Voor 6 maanden (28 nummers)? Dan betaal je omgerekend slechts €1,25 per Viva nummer. Ga je voor het langste abonnement van 12 maanden? Prima, want dan geniet je het grootste voordeel van slechts €1,14 per Viva nummer.

Abonnement en wat nog meer?

Viva probeert alle lezers ten allen tijde goed en voordelig van dienst te zijn. Naast de goedkopere edities per keer geeft Viva magazine ook nog een extra service mee. Je mag namelijk alle edities gedurende jouw abonnement digitaal lezen. Heel handig als je een beetje over straat bent, maar toch nog wilt genieten van Viva magazine.

Aanbiedingen.com helpt je heel graag zulke deals te ontdekken. Blijf dus elke dag op de hoogte van deals die je zeker zullen doen besparen. Het kan, je moet gewoon rustig zoeken op aanbiedingen.com.

 

 

10/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0