Abonnement Tina nú €11,75 per maand

Magazine.nl
Abonnement Tina nú €11,75 per maand
Abonnement Tina nú €11,75 per maand

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Meisjes, meisjes jullie beste vriendin, Tina, is er weer met een heel aangename bekendmaking. Een abonnement op Tina kost nú €11,75 per maand. Dat betekent dat het weer de hoogste tijd wordt om weer te abonneren op het blad ( in geval je was gestopt). Ook voor de ouders zal dit een aangenaame verrassing zijn , want dit blad helpt deels ook met de opvoeding van de jonge meisjes. Vooral daar dit blad dagelijkse ervaring gebasseerd op het leven van meisjes uitgebreidt bespreekt en ze zo ook een platform aanbiedt om hun gevoelens te vergelijken. Weer tijd voor Tina in huis?

Tinacover 2

Abonnement Tina nú €11,75 per maand

Nu is er een speciale deal voor de meisjes die op de hoogte willen blijven van alles rondom deze tijd. Mama en papa, laat jullie dochter positieve informatie tot zich nemen. de schrijvers achter Tina proberen zoveel mogelijk de hedendaagse trends en omstandigheden op een positieve manier over te dragen aan jullie dochters. De doelgroep van Tina ligt tussen de 8 en 12 jaar. Heel cruciale leeftijd, maar Tina zal jouw helpen met het positief beïnvloeden van hun leven. En dat meent Tina écht!

Om de ouders vooral tegemoet te komen heeft Tina besloten om het abonnement op dit blad tijdelijk terug te brengen naar €11,75 per maand ( bij 24 maanden abonnement). Normaliter zou je €14,77 per maand voor dit abonnement moeten betalen. Op maandbasis bespaar je op het abonnement €3,02 en gedurende de 24 maanden wordt dat €72,48. Kijk eens aan. Zo een bespaar zie je zeker wel zitten gezien de kwaliteit heh? Verras je meisje dan!

Wat houdt het Tina Always-on abonnement in?

Het abonnement houdt in dat je gedurende de duur (24 maanden), 112x Tina ontvangt inclusief digitaal lezen. Je meisje kan dus onderweg naar huis of tijdens de break op school lekker Tina doorlezen. Is het abonnement afgelopen?Dan hoef je niet te vrezen over een of andere nasleep. Dit abonnement is namelijk zeer eenvoudig opzegbaar.

Up-to-date met Tina magazine

Tina brengt haar trouwe lezeressen wekelijks de leukste verhalen, tips, testjes, lijstjes, posters en andere nieuwtjes ovewr tal van bekende artiesten. Daarnaast ook de grappige stripverhalen voor de nodige beweging van de lachspieren. Vooral de blunders van de superheldin Noortje vallen in de smaak. Meisjes er valt echt te genieten van Tina. Mama en papa, laat deze kans niet aan jullie voorbij gaan. Aanbiedingen.com heeft de deal gezien en gelijk geplaatst, zodat jullie er profijt uit kunnen trekken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 5 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0