Profiteer van de beste deals en bespaar

VerlopenAbonnement Tina magazine met GRATIS Vogue Girl pakket

Magazine.nl
Abonnement Tina magazine met GRATIS Vogue Girl pakket
Abonnement Tina magazine met GRATIS Vogue Girl pakket

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je de trotse moeder of vader van een dochter? Houdt ze van lezen? Dan moet u dat stimuleren. Naast de goede boeken mag je haar best wel laten genieten van magazines, maar dan voor haar geschikte. Dan wordt het tijd dat ze kennis maakt met het leukste meidenblad van Nederland. Tina is de naam van dit blad. Kennismaken met Tina zal je meisje zeker op de hoogte houden van de allerlaatste trends. Verras haar. Nu loopt er een mooie actie op een abonnement van Tina magazine met als cadeau een GRATIS Vogue Girl pakket. Deze moet je gewoon afsluiten voor je meisje.

Tina Cover

Abonnement Tina magazine met GRATIS Vogue Girl pakket

Tina is een weekblad die als doelgroep heeft meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Wat staat er in het blad? Het blad Tina bespreekt het dagelijks leven van haar doelgroep. Wekelijks leest je meisje dus tips, interviews en staan er ook nog tips, testjes, lijstjes, stripverhalen, lezerspost en nieuwtjes van bekende sterren. Daarnaast komen er ook posters, shoppings en knutsels in voor. Ze zal ontzettend om de blunders van stripheldin Noortje lachen. Elke week zal ze zeker genieten van het 52 pagina tellend blad.

Sluit het abonnement af en je meisje zal per jaar in totaal 57 x het blad tot aan huis ontvangen. Ze krijgt dus een paar edities extra in het jaar. Indien je besluit haar te verrassen met een abonnement, is er een aangename bijkomstigheid te melden. Indien je dat doet tot en met 31 mei 2020, krijgt ze een Tina x Vogue Girl pakket als cadeau. Wat een verwennerij! Over 12 maanden betaal je de eerste 4 maanden €7,50 en de resterende maanden wordt het €14,60 per maand.

Tina x Vogue Girl Pakket

Sluit tot en met 31 mei 2020 een abonnement af op Tina Magazine (1 jaar) en ontvang een Tina x Vogue Girl Pakket als cadeau. Wat zit er allemaal in  het pakket? In het Tina x Vogue Girl pakket zit onder andere: Douche foam, DIY soaplab, Body Mist, Deodorant, Eau de toilette cosmic, Eau de toilette sparkle en een Toilettasje

Wanneer wordt het pakket geleverd?

De levertijd van het pakket is doorgaans 2-3 weken. Wel kan het voorkomen dat je pakket ee beetje verlaat aankomt. De grote drukte in het sorteercentrum duurt het iets langer voordat de pakketten worden verzonden.

Digitaal lezen inbegrepen

Voor het gemak is digitaal lezen ook inbegrepen. Al is je meisje dus over straat of op reis,  zolang ze haar mobieltje/tablet heeft is Tina binnen haar handbereik. Via Magazine.nl is alles heel goed geregeld.

Aanbiedingen.com is dagelijks onvermoeibaar bezig met het plaatsen van verschillende voordeelacties. Neem elke dag daarom heel even de tijd om te kijken wat voor nieuws er geplaatst is.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × drie =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0