Abonnement of sim-only deal?

24webvertising.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het Abonnement van een nieuwe telefoon gaat altijd met nog andere keuzes gepaard. Wil je een abonnement of een sim-only? Combineer je met een nieuw telefoonabonnement met je internet thuis? Wat voor merk telefoon wil je en welke opties vindt je belangrijk. Wat voor jou de beste deal is, is dus afhankelijk van jouw individuele voorkeuren, te beginnen bij een abonnement of niet. 

Wil je minder vaste lasten, dan is starten met goed kijken naar je telefoonabonnement een goed idee. Je kan met een goed vergelijk namelijk heel veel geld besparen. Goed vergelijken doe je eerst door je wensen op een lijstje te zetten en daarna via de beste deals de prijzen van alle providers te bekijken. Wees voorbereid dat dit kan oplopen tot verschil van wel €300,- per jaar. 

Iphone 12

Abonnement of sim-only

Heb je nog geen goede telefoon en loopt je abonnement af of kooop je telefoon liever apart, dan is een sim-only de beste keuze. Bij een sim-only  betaal je minder, omdat je geen abonnementskosten hebt. Zo creëer je een goedkoop telefoonabonnement. Met behulp van een filter kun je snel je wensen in kaart brengen. Je kunt daarbij allen kiezen voor belminuten of ook mobiel internet. Hoeveel je van wat kiest , bepaald de prijs van het sim-only abonnement.

Heb je ook een nieuwe telefoon nodig en wil je zo’n groot bedrag niet ineens neerleggen, dan is een abonnement voor jou een goede keuze. Met een abonnement sluit je een soort leascontract voor je nieuwe smartphone af. In het abonnement zijn dan je belminuten, eventueel mobiel internet en dus ook de prijs van je nieuwe smartphone opgenomen. Per abonnement is het verschillend of je je smartphone mag houden of retour moet sturen. Wil je de prijs van je abonnement naar beneden brengen, dan kun je soms ook een aanbetaling doen op de telefoon. Zo worden de kosten per maand lager.

Naast de prijs van je mobiel, bepalen de belminuten en de internetbundel, een eventuele verzekering maar ook de duur van het abonnement de kosten per maand. Kies je voor 2 jaar dan is dat goedkoper dan het abonnement voor 1 jaar. Dit komt omdat de kosten van de aankoop ( of lease) van je smartphone over een langere tijd verspreid wordt.

Let bij een abonnement ook goed op de kosten die gelden buiten je bundel. Soms is het slimmer een hogere bundel te kiezen dan het risico van over je bundel heen gaan.

Combi deals

Naast de keuze tussen een abonnement en sim-only, kun je ook nog kiezen voor een combi deal met je internet thuis. Goed bereikbaar zijn, is met je telfoon natuurlijk een must. Maar ook thuis heb je waarschijnlijk internet. Een combinatie van je mobiele internet met je internet thuis en eventueel tv, is dan ook mogelijk. Door meerdere producten bij een leverancier af te nemen, kun je een voordeligere deal maken. Wat voor jou de beste deal is, kun je het beste vergelijken. Schrijf eerst op wat je wensen per product zijn en vergelijk daarna. Bedenk daarbij dat het internet mede jouw upload of downloadsnelheid bepaald. een goede keuze kan dus ergernissen voorkomen.

5.5/10 - (2 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negen + 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0