Abonnement GSM

Bent u op zoek naar een nieuw GSM abonnement? Start vandaag nog met een abonnement GSM vergelijken. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse abonnementen met elkaar vergelijken. Maak gebruik van de filters om te filteren op type smartphone, belminuten, data of contractduur. Daarmee krijgt u een overzicht met smartphones die passen bij uw wensen en behoeften.


Een abonnement GSM voor een vaste prijs

Wilt u graag een abonnement GSM vergelijken? Dat is verstandig, want daarmee kunt u flink besparen op uw maandelijkse lasten. U kunt namelijk gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Welke provider heeft de beste deal? U kunt het gemakkelijk inzien. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u een goede smartphone uitkiezen. Wilt u bijvoorbeeld de nieuwste iPhone of kiest u liever voor Samsung, Sony of LG? U kunt gebruik maken van de filteropties, waarbij u filtert op een bepaalde smartphone

Filteren op provider

Indien gewenst kunt u een abonnement GSM vergelijken bij een bepaalde provider. Wilt u bijvoorbeeld alleen bij een grote aanbieder een abonnement GSM afsluiten? Dan kunt u dat aangeven met behulp van de filters. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich vertrouwd voelt bij de grotere aanbieders. Tevens kunt u kiezen voor bijvoorbeeld Vodafone, omdat u thuis al Ziggo heeft. In dat geval krijgt u namelijk gratis dubbele data. Zowel Tele2 als KPN hebben soortgelijke acties. U wordt extra beloond, omdat u meerdere abonnementen heeft bij dezelfde aanbieder.

Uw abonnement GSM personaliseren

Het is altijd handig om uw abonnement GSM te personaliseren. Van te voren kunt u namelijk alvast gemakkelijk instellen hoeveel belminuten en internetdata u wilt. Dat is handig, zodat u geen onnodige abonnementen in het overzicht ziet. Weet u bijvoorbeeld dat u nauwelijks belt met uw smartphone? Dan kan het verstandig zijn om niet te veel minuten in te stellen. Als u juist heel veel belt, kunt u juist instellen dat u onbeperkt kunt bellen.

Datzelfde geldt voor internetdata: gebruikt u veel internetdata via uw abonnement GSM of maakt u vooral gebruik van Wi-Fi? Afhankelijk van uw verbruik kunt u een minimale internetbundel instellen. Houd er wel rekening mee dat de nieuwste smartphones iets meer data verbruiken dan oudere varianten. Dat heeft ermee te maken dat de filmpjes en video’s van steeds hogere kwaliteit zijn. Dat zorgt er ook voor dat de bestanden groter zijn (in MB’s) en als u deze dan verstuurt via bijvoorbeeld Whatsapp, verbruikt dat meer data.

Ook als u een filmpje laadt op Facebook via 4G, gaat dat sneller dan op 3G. Het filmpje is dan sneller geladen. Zelfs als u het niet helemaal afkijkt, is het filmpje toch helemaal geladen. Daarom kunt u het beste iets meer internetdata nemen dan bij uw vorige abonnement. Tevens kunt u rekening houden met de provider die u thuis heeft voor internet, televisie en telefonie. Zoals gezegd hebben onder andere Vodafone, Tele2 en KPN leuke acties.

abonnement GSM vergelijken

Kies voor de juiste contractduur

Als u een abonnement GSM vergelijken gaat, kunt u altijd kiezen voor een contractduur. Het is gangbaar om een abonnement GSM af te sluiten voor 1 of 2 jaar. Een eenjarig abonnement GSM is doorgaans duurder, omdat u uw smartphone sneller moet aflossen. Echter bent u ook weer sneller van uw schuld af. De smartphone is in principe dan sneller van u. Bovendien kunt u na een jaar weer een nieuw abonnement GSM afsluiten, eventueel ook met een nieuw toestel. Tevens kunt u er voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten.

Met een tweejarig contract betaalt u gespreid over een langere periode. Daarmee heeft u lagere telefoonlasten. Bovendien wordt u vaak beloond door de aanbieder, omdat u langer een contract afsluit en dus langer klant bent. In enkele gevallen kunt u ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract, maar deze zijn vaak duurder en bovendien is dit doorgaans alleen beschikbaar voor sim only abonnementen.

Voor welk toestel kiest u?

Er zijn ontzettend veel smartphones beschikbaar, maar voor welke kiest u? De keuze is reuze, want er zijn niet alleen veel merken maar ook veel type smartphones. Zo heeft Apple de reeds uitgebrachte iPhone 8 en heeft de Samsung de nieuwste Galaxy S7 beschikbaar gesteld. U kunt hier natuurlijk zelf een keuze tussen maken. De ene consument houdt van Apple iOS, terwijl de andere juist liever kiest voor een Android-toestel. U kunt een keuze maken tussen een bepaald toestel, maar u kunt ook alvast van te voren bedenken welk besturingssysteem u wilt. Heeft u bijvoorbeeld goede ervaringen met iOS? Dan zit u gebonden aan een iPhone. Wilt u juist een Android-toestel? Dan heeft u een ruimere keuze uit onder andere Samsung, LG en Sony.

Welk besturingssysteem past bij mij?

De kracht van Android zit vooral in de personalisatie, alhoewel heeft Apple daar reeds ook veel aan heeft gewerkt. Echter kunt u een soort raster van blokjes maken met het systeem. U kunt gemakkelijk snelkoppelingen maken naar eigen keuze. De widgets kun je zelf instellen, zodat u het toestel helemaal personaliseert. Bovendien kunt u gemakkelijk filteren tussen ‘skins’. Het biedt dezelfde functionaliteiten, alleen het wordt steeds persoonlijker. Bovendien heeft u met Android een brede keuze uit gratis apps.

iOS is vooral erg gebruiksvriendelijk. Met behulp van een paar icoontjes kunt u al snel navigeren naar een volgend punt. De vormgeving van het besturingssysteem wordt gezien als een innovatief systeem. U kunt talloze apps downloaden uit de App Store en het werkt allemaal zeer snel. Hoe nieuwer uw iPhone, hoe sneller het toestel werkt. De samenwerking van hard- en software werkt bovendien ideaal. Apps zijn, in tegenstelling tot Android, wel vaker betaald. Dat komt omdat de Apple-gebruiker over het algemeen meer te besteden heeft en bovendien sneller iets uitgeeft voor een app. Wel komen applicaties ook vaker eerst uit voor iOS en dan pas voor Android.

100% onafhankelijk een abonnement GSM vergelijken?

Wilt u graag 100% onafhankelijk een abonnement GSM vergelijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Onze rekentool wordt iedere dag ge-update, waardoor u altijd kunt u genieten van de meest recente prijzen en tarieven. U kunt uw abonnement GSM bovendien gemakkelijk en snel afsluiten bij een aanbieder. Daarvoor hoeft u alleen maar te klikken op de oranje knop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de telecomaanbieder, waar u uw abonnement direct kunt u afsluiten. Bent u nog benieuwd naar de meest recente GSM aanbiedingen? Bekijk dan ons overzicht met kortingscodes en aanbiedingen.

Hulp nodig?

Wilt u graag een abonnement GSM vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op de contactpagina. We helpen u graag met al uw vragen. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij bereikbaar. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen op basis van uw persoonlijke situatie. We horen graag van u.

Schrijf een review