Abonnement afsluiten voor toestel handig?

0 Comments

Abonnement afsluiten voor toestel handig? 1Is een abonnement afsluiten voor toestel handig? Voor degenen die niet het geld hebben of over hebben voor een nieuwe telefoon kan het handig zijn. Maar u dient er wel rekening mee te houden dat u dan wel een krediet afsluit. U leent als het ware geld van de provider voor uw nieuwe smartphone. En het is ook wel begrijpelijk want een nieuwe telefoon kan aardig prijzig zijn. Als we kijken naar de gemiddelde aanschafprijs ligt deze tussen de €800 en €1200.

Abonnement afsluiten voor toestel handig?

Of een abonnement afsluiten voor toestel handig dat kunt u zelf het beste bepalen. Als u weet dat u de komende twee jaar vast zit aan een abonnement en dat geen probleem vind dan kunt u het overwegen. Het handige van het afsluiten van een dergelijk abonnement is dat u de gewilde telefoon niet ineens hoeft te betalen. Ook het merk en type telefoon hangt af van de hoogte van uw toestelkrediet. Als u zou kiezen voor de allernieuwste Apple telefoon dan wordt het maandbedrag ook hoger. Dit zijn nu eenmaal populaire telefoons en ze zijn duur in aanschaf.

De hoogte van de kosten van uw abonnement hangen samen met het toestel

Gaat u voor een ouder model dan betaalt u dus iets minder. U doet er altijd goed aan om de abonnementen met elkaar te vergelijken. Omdat providers nu eenmaal korting geven. En de ene geeft meer korting dan de andere. Het kan ook zo zijn dat u wel genoeg geld over heeft om het toestel los aan te schaffen. Dan is het even balen dat u zo’n groot bedrag moet neertellen maar dan hoeft u niet een tweejarig abonnement af te sluiten. U kunt wel kiezen voor een abonnement waarbij u een toestelkrediet aanvraagt voor een jaar. Maar dan moet u ook meer bijbetalen.

Dat zit zo, stel u sluit een abonnement af voor een jaar maar kiest óók voor een toestelkrediet. Dan moet u bijvoorbeeld als u de nieuwste iPhone kiest een paar honderd euro eenmalig betalen. En de rest van het bedrag betaalt u af via uw maandelijkse abonnementskosten. Het gaat er dus om wat u het liefste heeft. Gaat u wel voor een tweejarig abonnement mét toestelkrediet dan hoeft u vaak niet heel veel bij te betalen eenmalig. Vaak is het toestel dan zelfs gratis. In dit laatste geval kan een abonnement afsluiten voor toestel dus handig zijn voor u.

Alleen sim only kiezen als abonnement?

Wilt u enkel een abonnement afsluiten voor bellen, sms en data? Dan spreken we van een sim only abonnement. Deze kunt u afsluiten als u nog een goed werkend toestel heeft, of het nieuwe toestel los heeft aangeschaft. Sim only abonnementen zijn er in overvloed, en zelfs voor een tientje per maand kunt u dan al onbeperkt bellen en sms’en.

Wat kost een abonnement met toestelkrediet mij?

Als u dus wel kiest voor een abonnement afsluiten voor toestel dan moet u denken aan de kosten. Bij een dergelijk abonnement met bijvoorbeeld de iPhone kost het u ongeveer tussen de €50 en €65 per maand. Een dergelijke toestelbundel dus uw krediet kost u dan circa €20 tot €25 per maand. De overige kosten zijn die voor het bellen, sms en data. Dit ligt ook rond de €20 tot €25 per maand. Het is dus ook afhankelijk van wat u kiest. Gaat u voor onbeperkt bellen en sms? Of heeft u een grotere data bundel nodig? Hier kunt u dus allemaal op vergelijken. Hiervoor kunt u dus de telecomvergelijker van Aanbiedingen.com gebruiken.

Sponsored Ads

Power.nl website om te vergelijken en te besparen op energie, internet, tv, telefonie, verzekeringen en meer. Kijk op Power.nl voor meer informatie.