Abonneer op Libelle en kies zelf cadeau uit!

Libelle is één of misschien wel het meest gelezen blad in Nederland. Dit blad is door de handen van vele generaties gegaan en staat er nog steeds. Gewoon meegegroeid met de tijd. Wat heeft Libelle u de afgelopen decennia gebracht? Libelle heeft haar trouwe lezers decennia lang wekelijks heel leuke informatie gebracht over wonen, mode, tuinieren en zelfs een beetje culinaire inspiratie. Wilt u deze informatie en tips nu ook ontvangen in de vorm van het blad? Of wilt u weer een abonnement afsluiten? Abonneer dan op Libelle en kies zelf een cadeau uit! Libelle 10 nummers Zomervakantie boek €2499

Abonneer op Libelle en kies zelf cadeau uit!

Libelle is en zal een toonaagevend blad blijven. De lezers weten wat ze aan dit blad hebben en zullen dus altijd trouwgezind dit blad lezen. Natuurlijk is het mooi om de hele reeks door te nemen. Om er zeker van te zijn dat u niets mist is het aan te raden om simpelweg een abonnement te nemen op Libelle. En het zou geen Libelle zijn als er niets speciaals aan het abonnement verbonden is. Libelle heeft een nú campagne lopen waarbij abonnees in de gelegenheid worden gesteld om zelf een cadeau uit te kiezen ( uit 3 opties). Maar dat is niet alles…., ook krijgt u een korting op het abonnementsbedrag per maand. Libelle pakt écht uit. Bij het afsluiten van een abonnement van 12 maanden is het regulier bedrag € 19,31 p/mnd. Dat is tijdens dit campagne bijgesteld naar € 16,50 per maand. U bespaart op maandbasis dus € 2,81 en per jaar € 33,72 . 

54 X Libelle + een Cadeau voor slechts € 16,50 p/mnd

Haal uw voordeel tijdens de Libelle Favourites actie. Sluit een abonnement af van 12 maanden bij Libelle voor slechts € 16,50 per maand. Abonnement afgesloten? Mooi, dan mag u zelf kiezen welk cadeau u wilt uit 3 mogelijkheden. Oh ja, het cadeau krijgt u GRATIS. Niets is verwerkt in het abonnement ofzo. Waaruit mag u kiezen? Libelle geeft u de keus uit onder andere:

  • CarryOn Skyhopper kofferset ( 2 stuks)
  • Cordless Vacuum Clea van Princess Silencio
  • Burkey tas + portemonnee

Elk van deze cadeaus heeft een bepaalde waarde, maar daar hoeft u zich druk om te maken. U krijgt hetgeen waarvoor u kiest GRATIS! Na afsluiten van het abonnement bij Libelle krijgt u uw cadeau binnen 3-5 werkdagen. Lekkerrrrr……..

Libelle ook digitaal te lezen

Soms wilt u heel graag een abonnement afsluiten, maar dan beseft u dat u vaker op weg bent of moet reizen. Dus geen zin om te abonneren. Zo mist u veel van uw favoriete blad(en). Gelukkig is er een oplossing voor. Bij het abonneren op Libelle komt u GRATIS in aanmerking voor digitaal lezen. Download de app van Tijdschrift.nl op uw mobieltje of tablet en ontvang uw tijdschrift/magazine digitaal. Zo heeft u ook weg van thuis uw favoriete bladen bij zich.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien + dertien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0