Aanbieding: Zorgeloos bellen met hollands nieuwe!

Hollandsnieuwe.nl is de telefoonaanbieder voor u die voordelig uit wilt zijn. Wilt u zelf bepalen hoe uw bundel wordt gebruikt? U wordt deze mogelijkheid geboden bij hollansnieuwe. Volledige controle over het gebruik van uw tegoed. 1 MB is gelijk aan 1 minuut bellen of 1 sms! Bovendien wordt u niet verrast door onverwachte hoge kosten. Hoe wordt dat geregeld? Dat is simpel. U wordt tijdig middels een bericht gemeld dat uw tegoed op raakt. De keus is aan u om te bepalen als u dan tegoed bij koopt of niet. Hollandsnieuwe  heeft meerdere voordelen voor u om de overstap te wagen. Voordelen zijn :

  • tijdige melding bij  het opraken van uw tegoed- U krijgt maandelijks een bericht als uw tegoed op dreigt te gaan. U kunt dan zelf bepalen als u extra opkoopt. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om kosteloos uw bundel aan te passen. Omhoog én omlaag!
  • 3 in 1 simkaart- hollandsnieuwe geeft u een normale, micro en een nano simkaart in één. Zeer gemakkelijk uit de plastic kaart te drukken indien uw toestel een aangepaste sim nodig heeft.
  • behoud van uw oud nummer- nummerbehoud is geheel kosteloos bij hollandsnieuwe. Na de afronding van uw bestelling kunt u dit aanvragen . U ontvangt dan een bericht van bevestiging met instructies.

Dit zijn een deel van de voordelen die u kunt hebben bij hollandsnieuwe. Er bestaat ook nog de mogelijkheid te kiezen tussen een  3G of 4G abonnement.

Hollandsnieuwe 2000 MB of 2000 min.

Dit pakket is een 2-jarig pakket inhoudende :

  1. 2000 MB of 2000 belminuten
  2. 2000 SMS berichten
  3. 150 MB/s internetsnelheid
  4. aansluiting aan het 4G-netwerk

**Let wel: u heeft 1 bundel voor MB’s en bellen. Voor dit 2-jarig pakket zijn de kosten per jaar € 139,50 per jaar. Hollandsnieuwe kan niet wachten om u te verwelkomen tot de grote familie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0