Aanbieding: Sim only 1 GB pakket van Simpel

Sim only abonnementen zijn  abonnementen die gebruik maken van een simkaart , in combinatie met een gsm abonnement. Echter wel zonder telefoon. U dient wel gebruik te maken van een smartphone die u reeds bezit of die u zal aanschaffen in de winkel . Simpel is een aanbieder van sim only abonnementen . Wat zijn de voordelen van sim only contracten van Simpel ? De voordelen verbonden aan sim only abonnementen van Simpel zijn :

  • U heeft controle over de kosten – elke maand betaalt u abonnementskosten . U kunt zelf een plafond opstellen op uw persoonlijke pagina. Zeer handig indien u ook nog de rekening van uw kind(eren) betaald. Het plafond geeft u de ruimte om tot maximum aan kosten te maken buiten de bundel.
  • Supersnel internet (Mobiel)-Simpel biedt mobiel internet met een downloadsnelheid tot en met 14Mbps. Kiest u voor 4G? Dan krijgt u een downloadsnelheid van 75Mbps. Zeer geschikt voor het razendsnel surfen, bekijken van filmpjes of muziek te beluisteren via uw favoriete apps.
  • Nummerbehoud (Gratis)-U kunt uw huidig nummer meenemen naar Simpel. Ook bij een prepaid  aansluiting. Uw nummer wordt na afzegging van uw huidig abonnement overgeplaatst op een sim van Simpel. Op de afgesproken dag kunt u dan een wissel van sim plegen en zo bereikbaar blijven op uw nummer!
  • Geen kredietcheck -Simpel legt geen beperkingen. Daarom wordt er geen kredietcheck gedaan op het abonnement. Er wordt erop vertrouwd dat de klant zijn rekening gewoon betaalt! Er is wel een regel: abonnementskosten dienen één maand vooruit betaald te worden. U bent dan klant bij Simpel!

Simpel 1GB pakket

Dit pakket van Simpel  bestaat uit :

  1. 1000 Mb data
  2. 250 Minuten 
  3. Onbeperkte SMS
  4. 75 Mb/s internetsnelheid
  5. Mb’s en bellen uit losse bundels

Dit pakket is niet maandelijks opzegbaar. Voor het 1 jarig abonnement betaalt u per jaar € 113,-. Abonnementen van Simpel zijn dus simpel .

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0