RSS

XS4ALL aanbiedingen

XS4ALL aanbiedingen

XS4ALL heeft op 16 oktober (2017) 2 aanbiedingen! Heeft u een XS4ALL aanbieding? Laat het weten! Hoe meer XS4ALL aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een XS4ALL aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de XS4ALL rss feed.


Direct naar XS4ALL


XS4ALL
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


XS4ALL aanbiedingen van 16 oktober 2017
Er zijn 2 nieuwe aanbiedingen

XS4ALL Internet Compact vanaf € 37,42 per maand

XS4ALL is een trendsetter geweest in de periode waar internet nog  luxe was. Ze waren in Nederland één van de eerste aanbieders van internet . KPN heeft in 1998 het bedrijf overgekocht en er een docht>>Lees meer

success 100%

XS4ALL Alles in 1 Complete

Dit pakket mag gerust gezien worden als het starterspakket van de 3 in 1 contracten . Het Alles in 1 compact pakket bestaat uit : 20 Mb download per seconde (genoeg voor surfen , gamen en downloa>>Lees meer

success 100%
 
XS4ALL

XS4ALL ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met XS4ALL deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je XS4ALL aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van XS4ALL. De medewerkers van XS4ALL kunnen u beter van dienst zijn.


XS4ALL website: https://www.xs4all.nl/Extra informatie over XS4ALL

XS4ALL is binnen Nederland één van de eerste aanbieders van internet . KPN heeft in 1998 besloten om het bedrijf tot een dochteronderneming te maken . Het bedrijf biedt onder andere alles in 1 pakketten aan . Privacy en veiligheid zijn geen onbekend terrein voor XS4ALL . Want na een een reeks van rechtszaken die tegen hen aangespannen zijn voor het niet blokkeren van bepaalde getoonde informatie op websites zijn ze veranderd . Uit schade en schande wordt men wijs. Daarom is XS4ALL nu gedreven om de geheimhouding en veiligheid op een heel hoog niveau te houden . Vanaf 2011 is XS4ALL begonnen met het aanbieden van 3 in 1,  2 in 1 en alleenstaande pakketten . Klanttevredenheid mag gerust het presenteerkaartje van het bedrijf genoemd worden . De awards van onder andere de Consumentenbond dienen als bewijs.

XS4ALL Alles in 1

Het bedrijf biedt diverse alles in 1 (ook wel de 3 in 1 of triple play ) pakketten aan . Hier komen digitale televisie , vaste telefonie en internet in combinatie in voor . Daarnaast zijn er ook allerlei combinaties van enkel internet , internet met televisie dan wel digitale televisie mogelijk. XS4ALL behoort tot de top van innovatieve aanbieders van glasvezel en DSL-abonnementen . Over de kwaliteit zeggen ze niet veel, ze bewijzen liever ! Als één van de eerste glasvezelproviders en nu aanbieder van 3 in 1 pakketten met internetsnelheden tot 500 Mbit/s zijn ze trendsetters.

XS4ALL contact: https://www.xs4all.nl/