RSS

Walibi aanbiedingen

Walibi aanbiedingen

Walibi heeft op 19 oktober (2017) 2 aanbiedingen! Heeft u een Walibi aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Walibi aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Walibi aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Walibi rss feed.


Direct naar Walibi


Walibi
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Walibi aanbiedingen van 19 oktober 2017
Er zijn 2 nieuwe aanbiedingen

Walibi aanbieding: 22% korting op een online ticket

Walibi Holland is een pretpark in Nederland. Walibi Holland beschikt over een groot aantal achtbanen en eetgelegenheden. Walibi Holland beschikt ook over een eigen vakantiepark Walibi Village dat besc>>Lees meer

success 100%

Walibi aanbieding: nu 17% korting op een online ticket

Wilt u deze zomer een leuk dagje weg dan is dit u kans! Als u nu een online ticket koopt krijgt u 17% korting op de ticket. Walibi is een pretpark met veel achtbanen maar, Walibi beschikt ook over eet>>Lees meer

success 100%
 
Walibi

Walibi ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Walibi deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Walibi aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Walibi. De medewerkers van Walibi kunnen u beter van dienst zijn.


Walibi website: https://www.walibi.nl/nlExtra informatie over Walibi

Walibi Holland is een pretpark in Nederland. Walibi heeft verschillende  achtbanen en beschikt over eetgelegenheden en aantal winkels. Walibi houdt verschillende evenementen op hun park. Het is ook mogelijk om te overnachten bij het park ze hebben een eigen vakantie park Walibi Village. In Walibi Village  hebben ze verschillende slaapgelegenheden van  een huisje tot een Vila. Walibi Village beschikt ook over een klein overdekt zwembad. tickets voor Walibi  en Walibi Village kunt u online kopen. Walibi Holland heeft een vesting in Biddinghuizen.

Walibi contact: https://www.walibi.nl/nl